Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aseronian miekka osa 1 2020-12-12 19:32:28 Oriodion
Arvosana 
 
2.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    December 12, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Yllättävän tarkkaa kuvailua alussa Ailanan näkökulmasta, ottaen huomioon että tämä kuolee heti pois. Tulee mieleen Ned Stark Game of Thronesin ekalla kaudella/ekassa kirjassa. Siinä se toimi hyvin, kun "päähenkilö" sitten yllättäen kuolikin nopeasti pois. Tässä näkisin sen ehkä vähän turhana, olisin siis leikannut hänen näkökulmaansa enemmän pois alusta.

Kun myöskin Sandon kuolee pois, niin Dorrenista ilmeisesti on tulossa päähenkilö. Olisin halunnut tietää hänestä paljon enemmän, nyt Dorreniin ei pääse syntymään minkäänlaista tunnesidettä. Toivottavasti syntyy myöhemmissä osissa.

Noitakuningas varjohenkineen oli selvästi mielenkiintoisin asia tässä. Olet selvästi hyvä keksimään kiinnostavia pahiksia, olen huomannut aiemmistakin tarinoistasi. Vaikka nimen takia tätä vertaa pakostakin Angmarin Noitakuninkaaseen. :D

Virkistävää kuitenkin että välillä tällaisessa aika perinteisen oloisessa fantasiatarinassa pahis saa näinkin täydellisen voiton. Ainakin alkuun. Ovelasti Noitakuningas junaili Sandonin hukkaamaan tuon miekkansa voiman. Eikä nyt ole mitenkään ihan ilmeistä että miten Dorren & co nyt tämän tilanteen voitoksi kääntäisivät. Jäämme odottamaan.

Jos haluat tuon toisen identtisen kirjoituksesi poistaa täältä, niin käsittääkseni se onnistuu laittamalla ylläpidolle viestiä ja pyytämällä poistamaan.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS