Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Metsänvartijat Luku 1 2014-04-10 15:16:34 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 10, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Ookami!

Kiva että sait taas kirjoitettua! Tekstisi on helppolukuista, ja hyvin leppoisaa!

Kummallinen ajatus tuo äidiksi kutsuttu nainen nosti päätään. Mielestäni nainen nosti päätään, olisi riittänyt. Eli kirjoita vaan tarpeellinen, ja jätä tarpeeton, lukijaa sekoittava pois.

Sanajärjestyksestä kannattaa lukea, sillä Aatu katsoi maahan hetken, antaa tökerön mielikuvan. Aatu katsoi hetken maahan.

Mieti tarkkaan miten sanot ajatuksesi, kylän sateista mutainen päätie... Eli sanot että sateet, jotka olivat kylän omistamat, olivat aiheuttaneet mudan. Ajatukseni, sadeveden mutaama kylän päätie...

Kirjoitat kuinka pojat nappasivat reppunsa ja menivät sisään. Oliko pojat pudottaneet tai jättäneet reppunsa jonnekin? Eli älä kirjoita mitään tarpeetonta.

Dialogia voisi hieman selkeyttää vaikka omille riveilleen, sillä toisinaan on vaikea seurata kuka sanoo ja kuka huokailee.

Mieti termejä, ikäänsä verrattuna vs. ikäisekseen.

Miljöö on mielenkiintoinen, ja saat siihen hyvin likaista tunnelmaa. Sellaista keskiaikaista törkyisyyttä.
Hyvä!

Tarina selvästi etenee johonkin, ja ehkä hieman enemmän voisit paljastaa mihin juoni on etenemässä, eli konfliktia ja tapahtumia saisi olla vähän enemmän. Shunin saapuminen oli sellainen, ja nyt vain säilytät ottamasi otteen lukijasta kirjoittamalla nopeatempoisesti juonta eteenpäin.

Hyvää työtä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS