Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Cearunin nousu ja tuho 2022-04-29 11:19:08 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    April 29, 2022
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Todella mittava kokonaisuus. Tuollainen kirjoittaminen on taatusti ollu haastava kokonaisuus. Juonellisesti monitahoinen ja hyvin fantasiamaailmaan istuva kertomus.

Oli todella erikoinen lukukokemus, sillä olin tavallaan erakkona ja jouduin lukemaan tarinasta suuriman osan puhelimen näytöltä. Oli sopivaa iltaviihdettä, joskin pieneltä näytöltä luettuna myös haastavaa tekemistä. Koukuttava kerronta ja juonen monitahoisuus veti kyllä aina iltaisin tarinan ääreen.

Nyt palattuani jälleen sivistyneeseen maailmaan, luin loppuosan jo huomattavasti sujuvammin.

Monitahoisen terinan olet kehittänyt ja kokonaisuus on pysynyt hallinnassa. Joitakin kohtia, jotka ovat tietysti vaikeasti hallittavissa tällä tavalla esiin tuotuna: Fantasiamaailman kartta olisi tukenyt kerronnassa esiintyviä paikkoja ja niiden sijoittumista toisiinsa. Nyt niitä putkahteli esiin tarinan myötä , ja lukijana halusi sijoittaa niitä kertomusmaailmaan. Oma haasteensa, joka hieman pätki keskittymistä varsinaiseen tapahtumaketjuun. Siit pientä vähennystä tähtien määrään.

Mutta yhtä kaikki mahtava kertomus. Laaja ja monipuolinen tapahtumakokonaisuus, joka kyllä vie lukijaansa seikkailun sisällä.

Kiitos tarinasta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Oriodion
May 02, 2022
Report this comment
Kiitos taas palautteesta!

Kiva että tarina tuntui koukuttavalta. Pelkäsin että tähän olisi vaikea päästä sisään, mm. juuri siksi kun tuollaista karttaa ei tänne oikein voi lisätä. Itselleni olen aika tarkan kartan kyllä luonnostellut. Tässä ei ehkä ole myöskään kovin samaistuttavia hahmoja. Hyvä että juoni on siis kuitenkin ollut riittävän kiinnostava!

Hyvä lukukokemus sulla ollut ilmeisesti myös teknisessä mielessä...!
In reply to an earlier comment
Arska
May 04, 2022
Report this comment
Jep. Lukukokemus oli oikein mukava. Olin ns. Sivistyneen maailman ulkopuolella rapsakan viikon verran. majoituin pieneen saunamökkiin, jonka harvat mukavuudet mahtavan saunan lisäksi olivat sähkö ja mikrouuni. Tehtyäni n. kaksitoistatuntista päivää, oli saunomisen jälkeen mukava vetäytyä laverille lukemaan tarinaa.
Kuunnella hämärtyvässä illassa rastaitten laulua ja taivaanvuohen mäkätystä, johon sekottui kauempaa niityltä kurkien keväiset äänet ja metsäviklon soinnukkaat soinnit. Yöpakkasten jlkeen aamuun kaikuivat teerikukkojen soidinpulinat.

Kehtaan sanoa että: " kelpasipa olla", ja lueskella viihdyttävää kertomustasi.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS