Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Betoniprofeetta, osa V 2015-04-10 09:06:03 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 10, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikkelis taas Bradley!

Tässä osiossa on hieman enemmän inhimillisyyttä! Eli myös jäykän ja taloudellisen koneen syövereissä on ihmisellä merkitys! :D En tiedä teitkö sen tarkoituksella, vai vaan juonen takia, mutta toimii!

Dialogin kuvailusta.
"”Senkin paskiainen!” huudan ponnahtaen pystyyn.".
Tuo huutomerkki kertoo, että tässä huudetaan. Ajatukseni:
"”Senkin paskiainen!” ponnahdan pystyyn.".
Eli tuo lauseenvastikkeen käyttö on hieman kankea vaihtoehto, ja koska olet jo käyttänyt huutomerkkiä, niin mielestäni on riittävää vain kuvailla toimintaa.

Kenties Paul - hahmolla on jokin suurempi tarkoitus vielä tässä kertomuksessa, mutta jäin pohtimaan, että miksi tällä tavoin toimivassa yhteiskunnassa, jossa oikeus ja viranomaiset toimivat miten toimivat, niin kuolemantuomion täytäntöönpano kestää vuoden? Jos ei sitten kidutustarkoituksessa, mutta silti, kun otat kantaa yksityistämiseen, jonka tärkein ajatus on voittojen maksimointi (siis ainakin yritysten kannalta), niin jos kerran tuomio on annettu, niin miksi hukata resursseja kuolleeseen vielä vuoden ajan? Yksityistämisen ajatushan on juuri se, että asiat saadaan hoidettua mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Ainakaan minä, jos olisin tämän tarinan oikeustoiminnasta vastaavan yrityksen johdossa, haluaisi turhaan maksaa kuolemaantuomitun vangin elin- ja ylläpitokuluja vuoden ajan.

Dialogi oli hyvää, joskin miljööseen nähden se tuntui jotenkin liian hyvältä ollakseen totta.

Mukavasti etenee, ja saat lukijan, ainakin minut, kiinnostumaan jatkosta! :D

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS