Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Piru sinut vieköön 24-25 2015-05-25 18:32:33 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    May 25, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka illuusia!

Kieliopillisiin juttuihin en juuri ota kantaa. Jonkin verran täytesanoja ja jaarittelua, mutta ei häiritsevästi! Kehityt! :) Hyvä!

Nuo Matin ajatukset tuntuvat jotenkin liian vastakkaisilta. Olisi ollut ehkä parempi, että Matin ajatukset olisivat olleet linjassa sanomisten kanssa. Tuntuu epätodelliselta, että teot ovat noin kaukana ajatuksista. Ehkä tuo ristiriita olisi voinut syntyä dialogin lopussa.

Muutoin, noita paria turhaan pitkitettyä jankkaamista lukuunottamatta, dielogi ja selvitykset sekä tarina ovat hyviä. Kenties hieman tarpeetonta näin pitkään jaaritella siitä, miksi ei oltu kerrottu, mutta sujuvaa ja hyvin kirjoitettua!

Hyvä lopetus! Loit hyvän jännityksen seuraavaan osioon! :)

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

May 26, 2015
Report this comment
Kiitos jälleen palautteesta! Kiva kuulla että kehitystä on nähtävissä. :)

Mitä tulee noihin Matin ajatuksiin, se tuntuu vähän oudolta itsestäkin, mutta toisaalta tuntuu että jos en tuo ristiriitaa ajatusten ja tekojen osalta esiin en tee oikeutta hahmolle, koska pointti on siinä ettei hän oikeasti ajattele samoin kuin loukkaantuneena ja vihaisena puhuu, mutta ei oikein osaa sanoa sitä ääneen. Hankala dilemma, kirjoittaminen on joskus pirun nurinkurista puuhaa. Mutta pitää ehkä vielä miettiä tuota, oli ihan hyvä idea myös siirtää noita ristiriitaisia ajatuksia loppupuolelle. Jotain tuosta varmaan pitää kyllä karsiakin.

Kiva että lopetus toimii!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS