Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Muistivihko 2018-04-21 14:31:19 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    April 21, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Toooooodella lupaavaa, ihan kirjoituskyvyiltä ja juonelta. Hyvä!

- "30-vuoden" -> 30 vuoden
- "Rikoskomissaario" -> rikoskomisario
- "patologi tohtori" -> patologi

Todella hienoa, että olet osannut ottaa mukaan uskottavan ja nerokkaan vihjeen bakteerikannasta, joka kertoo rehevöityneestä vesialueesta. Sitten taas vatsalaukusta löytynyt virtsa (ja siemenneste) ei ehkä olekaan enää niin uskottavaa, koska jos uhri on hukkunut, on myös vatsalaukussa vettä, mikä on joko huuhtonut sisältöä ulos tai ainakin laimentanut virtsaa niin valtavasti, ettei sitä enää erota.

Vihjaat selkeästi, että itsemurha onkin murha, mikä on tapahtunut tuon tapaamisen aikana. Ehkä vihjaat vähänkin liian selkeästi. Tässä kohtaa esittäisin vielä puoltavia kommentteja sen suhteen, että se saattaa ihan oikeasti olla itsemurha, jottei lukija näe polkua liian suorana. Kannattaa ylläpitää mysteeriä.

Vähän on kyllä lyhyt alku, pyydän, ettet laita liian lyhyissä pätkissä jatkuvaa tarinaa tänne, vaan mieluusti vähän pidempi teksti kerralla.

Olet selkeäsanainen ja tekstiä on helppo seurata. Hyvää työtä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
KimiK
April 22, 2018
Report this comment
Kiitoksia! Hyvä huomautus logiikasta, tokkopa olisin ite tajunnut ristiriitaa mahalaukun nesteistä ja hukkumisissa.

Tämä oli kohtaus mielessäni pyörivästä tarinasta. Ei alku, ehkä 1. jakson loppu. Enkä ajatellut tätä sen kummemmin täällä jatkaa. Tarinaan kuuluu irrallisena kohtauksina - siksi lyhyitä - tänne myös laittamani Saranat ja Vaaleanpunainen norsu. Joskin uhrien sukupuolet ei ole lyöty lukkoon.

Lähinnä toivonu just kommentteja tälläisen peruskuvailun kirjoitustyylistä, onko ok, vai joudunko työstään enemmänkin. Dialogin kirjoittaminen on sit taito erikseen, johon rehellisesti en ole viittinyt vielä perehtyä kuin teoriassa.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS