Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kuolleiden kirja 11 2020-07-10 22:24:46 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    July 11, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Luin tähän asti julkaistut osat tästä tarinasta. Toivottavasti tulee vielä loputkin joskus luettavaksi.

Juoni on hyvä. Jännitystä rakennetaan hyvin, ja paljastetaan pikku hiljaa tietoja tapahtuneista. Alussa olisi ehkä voinut vähän nopeamminkin mennä, vähän ehkä parani myöhempiä osia kohti mentäessä. Vielä tässä vaiheessa ei ole kunnolla selvinnyt mistä koko hommassa on kyse, tai no vähän Väinön kertomuksesta, jos se oli totta. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää.

Hahmot sen sijaan ei ole kovin kummoisia. Päähenkilöistä ei kerrota juuri mitään, Amanda on ainoa josta edes tiedetään mitään työn ulkopuolelta. Muuten he ovat vain ITT:n agentteja, jotka voisi periaatteessa korvata kenellä tahansa. En osaa juurikaan sanoa mitään heidän persoonallisuuksistaan. Alussa kestikin aika kauan että muistin kuka oli kuka. Tällaisessa juonivetoisessa tarinassa hahmot nyt ei ehkä olekaan tarinan tärkein elementti, mutta silti haluaisin päästä vähän paremmin heihin kiinni. Sivuhahmoistakaan Väinö ja Gustav ovat ainoat jotka vaikuttavat jokseenkin mielenkiintoisilta. Tai mahdollisesti ehkä myös Toni - tuli jotenkin sellainen viba että onko Toni mahdollisesti petturi? Selviää toivottavasti tulevaisuudessa.

Ympäristöä voisi myös kuvailla vähän enemmän. Hailuoto tuntuu siistiltä paikalta sijoittaa murhamysteeri, tätä voisi hyödyntää paremmin kuvailemalla enemmän miljöötä missä liikutaan.

Lukemista helpottaisi kappaleen vaihto uuden repliikin kohdalla, niin olisi selkeämpää aina että kuka nyt puhuukaan. Kirjoitusvirheitä löytyi myös sieltä täältä, etenkin yhdyssanojen suhteen, mutta ei nyt mitenkään niin paljon että hirveästi olisi häirinnyt.

Tiivistettynä oikein kivalta vaikuttava jännäri, josta saisi mielestäni vieläkin paremman avaamalla enemmän hahmoja ja kuvailemalla paikkoja.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS