Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pako haisevasta talosta 2020-07-18 23:34:39 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    July 19, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä oli mielenkiintoinen ja omalaatuisella, vähän mystisellä tavalla kerrottu tarina. Tykkäsin myös Piano-novellistasi, ja selvästi näissä on jotenkin saman tyylistä kerrontaa. Piano oli ehkä kuitenkin vähän parempi, mutta hyvä tämäkin.

Tykkäsin siitä miten ihmishahmoja ei kuvailtu oikeastaan yhtään, vaan viitattiin vain pariskuntana. Oleellisestihan tämä oli kamppailu talon ja siinä piileskelevän pahuuden välillä, ja ihmisparat nyt vain sattui joutumaan tähän pelinappuloiksi. Tykkäsin myös että pahuutta ei mitenkään selitelty, se vain oli talossa asuva pahuus.

Ohikulkevaa vanhaa naista jo kommentoitiinkin, sen olisin itsekin jättänyt pois, tuntui vähän turhalta lisältä, joka ei tuonut mitään tarinaan.

Tässä ei ole kakkoslukua. Ensimmäisestä hypätään kolmanteen. Muutenkin tuntuu vähän turhalta jakaa tämä erillisiin lukuihin, kun teksti on kuitenkin aika lyhyt ja tarina hyvin jatkuva.

Ja viimeisenä pienenä kritiikkinä niin vähän tarinan sujuvuutta mielestäni haittasi kun ilmaistiin niin tarkasti että 22 päivää menisi ennen kuin pahuus voisi syödä heidät. Tähän mystiseen tyyliin sopisi paremmin jos ei mentäisi noin yksityiskohtiin, ja muutenkin tuosta herää kysymys että miksi juuri 22 päivää, mitä ehkä olisikin turha alkaa selittelemään.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS