Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Forums

Kirjoittaminen

Vinkkejä ja ajatuksia kirjoittamiseen!
Public write access is disabled. Please login or register
Last post
Polanna

Polanna
2 posts
---
Location:
n.a.
02.08.2020 10:31

Alkuvaikeuksia

Hei. Olen uusi jäsen ja jo nyt minulla on vaikeuksia aloittaa aktiivinen toimintani täällä. Yritin kirjoittaa esittelytekstini mutta se ei onnistunut millään. Eli kysynkin mitä minun pitää tehdä että pääsen kirjoittamaan tekstini tuohon profiilini esittelykenttään? Mitä nappia painaa tai mitä kohtaa klikata tai sitten muuta?

Ja sitten kysyn että miksi yleinen keskustelu -palstani näkyy kokonaan vieraalla kielellä? Eikö siinä voi käyttää ollenkaan Suomen kieltä? En vielä katsonut sen tarkemmin sitä mutta etusivu siinä oli täysin vierasta kieltä. Minä itse en hallitse kuin Suomen kielen joten olisi mukava jos voisin yleisessä keskustelussa käyttää omaa kieltäni ja saada myös vastauksia samalla kielellä.

Apua alkuvaikeuksiin toivoen

Polanna
 
Polanna

Polanna
2 posts
---
Location:
n.a.
09.08.2020 17:54
Re: Alkuvaikeuksia
Minäpä osasinkin ihan itse. Näköjään ikuinen tekniikan törppölapsikin osuu joskus oikeaan kunhan tarpeeksi kokeilee eri painikkeita. Siinä on vain se vaara että saattaa vahingossa deleetoida koko tietokoneensa mutta elämässä pitää ottaa riskejä. Itse tekemäni profiilikuvanikin on pian paikoillaan kunhan saan vielä koot kohdilleen. 
Arska

Arska
19 posts
---
Location:
n.a.
09.08.2020 19:21
Re: Alkuvaikeuksia
Tervetuloa mukaan.

Tämä keskustelupalsta on aika vähälle käytölle jäänyt, joten vasta eilen huomasin viestisi.

Nuo itämaisin aakkosin kirjoittavat palstan käyttäjä kai ovat vieneet kiinnostuksen tämän keskustelupalstan käytöstä.

Itänaapurin lapset leikkivät meidän hiekkalaatikolla ja käyttävät tätä omana informaatiokanavanaan. Tästä seikasta ei kannata olla huolissaan. Heitä tarkkaillaan kyllä.

Se siitä.

Mukavaa saada uutta ilmettä uuden käyttäjän kautta kirjoittavaan joukkoomme.

Kirjoittaja foorumi on oiva kanava tuoda esiin omaa kirjallista ilmaisuaan, olipa kyse pelkästä harrastuksesta tai jopa korkeimmista tavoitteista kirjallisen ilmaisun saralla.

Yksi seikka josta haluan mainita sinulle uutena kirjoittajana. Palautteen saaminen teksteille tuntuu olevan nihkeää. Siitä ei pidä senkäänb vertaa olla huolissaan. Meitä on vain muutama, jotka pyrkivät kertomaan kokemuksiaan luetusta tekstistä. Voi kestää pitkäänkin, ennen kuin palautetta on nähtävillä.

Jos itse on aktiivinen tällä saralla, niin siitä on apua muos omien tekstien kommentointiin.

Mukava,kun osasit ja uskalsit liittyä seuraamme.Tervetuloa


---Arska---
 
Discussions v1.3
(c) 2010-2011 Codingfish
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS