Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Forums

Kirjoittaminen

Vinkkejä ja ajatuksia kirjoittamiseen!
Public write access is disabled. Please login or register
Last post
Ez

Ez
1 post
---
Location:
n.a.
19.06.2013 11:30

Parikirjoittaminen

Ensimmäinen kirjani on melkein satasivuinen, mutta yhä keskeneräinen. Juoni on jatkunut päässäni vaikka mihin suuntaan ja oheistavaraakin on paljon.
Kuitenkin voisi olla piristävää kirjoittaa alusta alkaen kokonaan uusi kirja, ehkä vähän pienemmässä mittakaavassa, kuin edellinen.
Toinen asia, minkä kokeilu olisi varmasti hienoa, on parikirjoittaminen. Tähän liittyy varmasti paljon monimutkaisuuksia, mutta uskon, että kun kirja suunnitellaan puhtaalta pöydältä yhdessä, siitä tulee hieno ja monipuolinen teos. Ja käytännössä kirjoittamisen voi hoitaa esimerkiksi kehittelemällä molemmille oman henkilöhahmon, jonka kulmasta tarinaa kerrotaan.
Ongelmani onkin toisen kirjoittajan löytäminen. Toivottavasti tällä sivustolla liikkuu muitakin parikirjoittamisesta innostuneita, jotka voivat ottaa yhteyttä ja osallistua kirjan luomiseen.
Olen vasta 15-vuotias, mutta olen kirjoittanut useita vuosia, joten toivon, ettei minua tyrmätä suoralta kädeltä. Mitä genreeni tulee, se on fantasiaa, ja suosin keskiaikaista kauneutta, mutta toki muunkinlainen kirjoittaminen onnistuu.
 
Tite

Tite
1 post
---
Location:
n.a.
29.10.2015 17:12
Re: Parikirjoittaminen
Olen kiinnostunut parikirjoittamisesta myös. Onko ketään joka olisi kiinnostunut?

Edited by Tite - 29.10.2015 16:14
 
Discussions v1.3
(c) 2010-2011 Codingfish
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS