Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kirjoittelemisesta 2014-10-23 14:19:13 Jästipää
Arvosana 
 
5.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    October 23, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvää pohdiskelua ja mielipiteesi tulee esille. Olen pitkälle samaa mieltä kanssasi ja huomaan nauravani osittain samoille asioille kuin sinäkin.

Nyt tarttuisin tuohon, mitä kirjoitit siitä tarvitseeko lukijalle kertoa kaiken ja voiko lukijalta odottaa syvällisempää pohdiskelua. Minusta vastaus riippuu täysin siitä kenelle kirjoitat ja miksi. Mikäli kirjoittaminen on tavoitteellista, silloin olennaista on ymmärtää mikä on kohderyhmä ja sen mukaan sitten sovittaa teksti.

Minusta lukijalle ei aina tarvitse kertoa kaikkea. Jotain voi jättää lukijan oman pähkäilyn varaan, mutta siihen sisältyy aina riski. Lukija ei ehkä kuitenkaan tulkitse asioita samoin kuin kirjoittaja olettaa, mutta joskus sellainen riski on hyvä ottaa.

Minusta on hienoa, että olet uskaltautunut raottamaan täällä pöytälaatikkoasi. Tee sitä lisää. Kirjoittajalla, joka haluaa julkaista tuotoksiaan, täytyy olla rohkeutta asettua alttiiksi kritiikille. Joskus kritiikki voi olla asiatonta, tarpeettoman tylyä, mutta parhaimmilaan se on kuin puhdistava sade, joka raikastaa.

En tiedä vastasinko oikeastaan mihinkään ja oliko varsinaisesti edes kysymystäkään esitetty. Tämä oli minun mielipiteeni... :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS