Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Katuvalot Hot
 
Katuvalot 2015-08-20 21:33:56 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 20, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka ViolettiHyytelö!

Tarina alkaa saada järkeä vasta, kun kuvailet miljöötä. Tuli I am Legend elokuva ensimmäisenä mieleen :) Tosin se järjellisyys häviää jonnekin ihmisvilinään.

Mielestäni alussa oli jotenkin liian väkisin etsitty sekavaa tunnelmaa. Liikaa ehkä - sanaa ja liian nopeaa. Sekavuus tulee ajatuksista, ei kerronnallisesta luetteloinnista. Kun pesi naamaa ja tajusi olevansa hereillä, niin aikaisemmin olisi voinut tuijotella seiniä ja ajatella sekavia. Jos ajattelee selkeästi, se poistaa kaikki harhat siitä, ettei olisi herännyt.

Vältä turhaa. On selvää, että Buffalo-koira asuu hänen luonaan.

Tuo sillan päiden pohtiminen tuntuu pitkitetyltä, sillä sen merkitys juoneen ei ollut aivan niin merkittävä kuin sen saama palstatila.

En oikein tiedä miksi olet tämän kirjoittanut. Mitä haluat antaa tällä lukijalle? Juontahan ei varsinaisesti ole, vaan on kuvailu jostain, joka alkaa jostain ja päättyy jonnekin. Kuka on nimennyt hänet universumin kuninkaaksi? Mikä hän on ollut aikaisemmin?

Melko sekavaa, mutta setaisi olla tarkoituskin :) Hieman vähemmän toistoa ja saman hokemista, niin lukukokemuksesta tulee jouhevampi.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS