Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Synkkyyden voima 2014-12-13 00:01:12 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    December 13, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi reettajj!

Miellyttävä aloitus! Pidin erityisesti alun ja lopun runollisesta otteesta. Filosofisesta pohdinnasta! :) hyvä!

Mieti tarkkaan mitä konjunktioita käytät! Askeleet kuljettavat, vaikka mieli ei... Vaikka on konjunktiona vähän kuin mutta - sana. Se on ikään kuin vastavoima. Jalkani astuivat, vaikka tuntui etten jaksaisi ottaa enää askeltakaan. Näin, vaikka olin sokea. Eli tuo virke toimisi mielestäni paremmin ilman vaikka - sanaa.

Mieti myös predikatiivit tarkkaan. Katseet eivät sinkoudu, vaan kiinnittyvät. Vältä myös.sanoja kuten yhtäkkiä, sitten jne. Eli täytesanoja, joita ilman tulee toimeen. Yhtäkkiää parempi sana on esimerkiksi samassa tai hetkessä tai vast.

Älä kirjoita itsestään selvyyksiä. Lukija ei ole tyhmä. On selvää, että veri on punaista. Jos se olisikin mustaa, niin sitten se olisi kirjoittamisen arvoista.

Kiitos, että et vienyt loppua kliseiseen itsemurhaan :) Pelastit paljon, ja nostit arvosanaa, sillä että päähenkilä löysi lohtua ja ymmärsi että on myös niitä, jotka välittää! :)

Syvyyttä olisi voinut olla enemmän. Enemmän tuntoja ruokalassa, joku sanoo jotain, joku nauraa, jotkut supisevat. Jotain, mikä sai pakenemaan tilanteesta.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS