Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kirjaston naiset 2015-01-05 11:09:32 Alapo80
Arvosana 
 
4.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    January 05, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Jerry!

Kirjoitustapasi, joka vilisee puhekielen ilmauksia, sopii mainiosti aiheeseen! Se luo uskottavuutta! Hyvä!

Koitan on koetan. Tämä on tosi yleinen virhe :)

Kannustan yleensä kirjoittamaan yksinkertaisesti, mutta tuo aluksi on rauhallista, mutta... Siinä on mielestäni liikaa jo yksinkertaistettu :) Missä on rauhallista? Vastaanotossa? Lukusalissa? Kirjahyllyjen välissä? Que? Eli vaikka kirjoittaa yksinkertaisesti, ei saa kirjoittaa mustavalkoisen värittömästi. Työvuoro palvelutiskillä alkoi rauhallisesti. Pari mummoa kävi lainaamassa keittokirjoja ja puhuivat kuiskaten, mutta sitten...

Tuo kolmoispilkutus on outo juttu kerronnassa. Henkilöhän kertoo omista ajatuksistaan, mutta sitten ne jäävätkin kesken? Lause voi jäädä kesken, esimerkiksi Tappakaa ne! Iskekää voimalla ja tappakaa ne kaik...
Mutta että kerronnassa ajatus katkeaisi? Tapahtuuko kerronta nyt vai onko ajatukset syntyneet jo aikaisemmin? Eli mielestäni kolmoispisteotä ei tarvita kerronnassa. Pohdinnallinen kerrontasi on muutenkin mahtavaa, ilman tehosteitakin!

Maahanmuuttajat on yhdyssana :)

Novellisi on mahtava, ja samaan aikaan tuo loppu on todella ärsyttävä! :) Ei onnellista loppua Jaanan kanssa, ja minä niin odotin, että tyttö olisi tullut soittamaan ovikelloa silloin, kun sivari ei jaksanut edes olutta ostaa. Mielestäni se olisi sopinut, kun kirja oli luettu loppuun.
Ihan vain siitä syystä otan hieman arvosanasta pois :) Muuten pidän novelliasi vitosen arvoisena! Osaat todella kirjoittaa, pukea ajatuksia sanoiksi ja luoda jännitteitä!

Hyvää työtä!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS