Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Epäonnea vai ei? 2015-01-16 12:23:05 Alapo80
Arvosana 
 
4.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    January 16, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka blackflower!

Haha! :D Noin voi oikeastikin käydä! Aiheesta on itseasiassa tehty sellainen minielokuvakin, jossa perhe kiirehtii häihin, ja kaikki menee reisille. Lopulta käy ilmi, että he ovat viikon etuajassa! :D

Pidän tavastasi kirjoittaa! En puutu äidinkielellisiin seikkoihin, sillä korjattavaa ei juuri ollut. Joitain pieniä kankeuksia, mutta ne eivät häirinneet lukemista.

Juonellinen seikka sellainen, että kun näin jälkikäteen asiaa miettii, niin ehkä olisi ollut sykäyttävämpi lopetus, jos päähenkilö olisi lopulta päässyt töihin, ja siellä joku olisi todennut, että mitä nyt vapaapäivänä täällä teet. Sillä tuon bussista poistumisen ja luovuttamisen jälkeen minulla tuli sellainen tunne, että nyt on varmasti kyseessä vapaapäivä. Jos matka olisi jatkunut töihin, niin jokin toinenkin loppuhuipennusmahdollisuus olisi säilynyt.

Kiitos hauskasta piristyksestä päivään!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
blackflower
January 16, 2015
Report this comment
Kiitos! =)
Kyllähän tuo tarinan "juoni" on tuttua monestakin elokuvasta, mutta omalle kohdalle tullessa tuskin naurattaisi. Joo, loppuratkaisu oli aika selvä tuosta asti, mutta aivoni taisivat myös luovuttaa, joten en jaksanut jatkaa tarinaa enää.. :)
Olepa hyvä!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS