Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aika parantaa haavat 2015-08-11 18:03:26 peka
Arvosana 
 
2.0
peka Arvostellut: peka    August 11, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi.

Olen vähän ymmälläni tämän tarinan kanssa. Ihan kuin ajatuksesi ei olisi pysynyt kasassa kirjoittaessasi sitä. Alussa ja lopussa olevat kappaleet tuovat kehän tuntua tarinaan ja sitovat tarinaa. -> Ajatus on hyvä, mutta muu tarina ei mielestäni sovi tähän kuvioon.

Ajatus spiritismiä tms. harrastelevasta mummosta on hauska. Ihmettelen miksi et keskittynyt mummoon enemmän? Minusta toit ja veit ja toit mummon takaisin tarinaan liian monta kertaa.

Tuot tarinassa esille useita teemoja kuten riidat veljen ja siskon välillä, maanjäristyksen, pakolaisuuden, mummon, henkimaailman, jne. Mutta et tartu niistä mihinkään kunnolla. Teksti hapuilee mutta ei tartu mihinkään. Eikä ainakaan minuun lukijana.

On siellä aika monta yksittäistä lausettakin joita tekisi mieleni kommentoida mutta minusta suurin ongelma on kokonaisuudessa ei yksittäisissä lauseissa.

Niinkuin usein ajattelen palautteita kirjoittaessani. Työtä, työtä, työtä, tämä vaatii. Älä luovuta, äläkä pelkää kirjoittaa kokonaisia kappaleita uudestaan.

Kiitos tekstistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS