Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kirjoitushaaste: Vaikka sitten helvettiin 2017-03-22 16:37:28 Ryövärintytär
Arvosana 
 
3.5
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    March 22, 2017
  -   Kaikki arvostelut

Olen vähän odotellut, josko joku muu kommentoisi tätä ensimmäisenä, mutta jostain syystä et ole vieläkään saanut arvosteluja, vaikka olet tähtesi ansainnut, siispä minä kirjoitan ja tähditän tekstisi kolmella ja puolella tähdellä, vaikka kauan pyörittelin sormenpäillä nelostakin.

Otin yhden tähden pois, koska teksti sisälsi vähän liikaa kysymysmerkkejä siihen nähden, että päähenkilö on asiastaan niin varma, ja siitä, ettei tuon onnettoman tragedian taustoista kerrottu juuri mitään. Ja puoli tähteä pois siitä, ettet ole hyödyntänyt hienoa ideaasi niin täydellisesti kuin olisit voinut hyödyntää. Lähtökohta on nimittäin sellainen, että siitä olisit saanut aikaiseksi vaikka mitä! Tästä en voi ottaa pois muuta kuin puoli tähteä, koska täytyy muistaa, että olet kirjoittanut tekstin tähän kirjoitushaasteeseen, ja tähän haasteeseen tuskin kukaan on laittanut kaikkein hiotuimpia tekstejään, tehtävänanto kun tuli jostain muusta kuin omasta päästä.

Tähtiä kerrytti tarinan aisteja ravistelevan kaunis alku, ja pienet koskettavat yksityiskohdat, kuten tapa jolla kuoleva mies antoi itselleen anteeksi, näki tekonsa vääryyden, mutta myös sen, että oli yrittänyt kaikkensa, oli ollut tarpeeksi. Minua tämä kosketti syvältä. Se, että voit välittää tuollaisia tunteita näennäisen pienillä sanoilla, mutta noin väkevästi, on yksi suurista vahvuuksistasi. Hieno teksti!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Poketopi
March 22, 2017
Report this comment
Hei Ryövärintytär. Kiitos arvostelusta. Alunperin tekstistä oli tarkoitus tulla raapale, mutta jotenkin ei vain saanut lyhennettyä hyväksi. Kaikki mitä on piti sanoa. Halvaantuneen, ehkä jopa koomassa makaavan, henkilön aika on tullut täyteen. Elämää käydään läpi h-hetkellä ja retorisia kysymyksiä esitetään, joko pään sisällä tai vaiteliaan kuoleman kanssa. Jätän valinnan lukijalle, kuten myöskin iän ja sukupuolen. Lukija päättää myös rangaistuksen pituuden, hahmohan on voinut maata viikon tai kolmekymmentävuotta. :D Onpa syvällistä. Mutta kiitos arvostelusta.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS