Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Auringonpilkku 2020-09-12 10:48:29 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    September 12, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mukavan lempeä pikkukaupunki/maalaistunnelma tässä. Foliohattu-auringonpilkku-munkkimies oli loistava! Mahtavia myös muiden kahvilan hahmojen reaktiot tähän. Ja hauska kun lopussa paljastui että pehtoori Jalmari olikin sama mies.

Nimen perusteella odotin jotain scifijuttua, mutta vaikka tarina oli vähän erilainen kuin odotin, niin ei millään negatiivisella tavalla.

Harmi jos repliikkimerkit jäi puuttumaan, mutta ei se luettavuutta mitenkään hirveästi haitannut.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
September 18, 2020
Report this comment
Kiitos palautteesta Oriodion. Tämä tarina on roikkunut loppuasetelmaa vailla valmiina jo useamman kuukauden. Onneksi sain sen viimein kokoon ja esille.
Tämä pitikin olla lempeä kohtaaminen NS
Kylähulluuteen.
Loppupeleissä ajatellen maailman nykytilannetta, on hyvinkin luultavaa se, ettei maailmaa pelasta tiedemiesten äly vaan kylähullujen ennakkoluulottomuus omiin oivalluksiinsa. Eiväthän kylähullut atomipommi Akaan keksineet, tiedemiehet sen aikaan saivat. Sama on monen muun vaarallisen asian kohdalla. Kylähullujen keksintöjä ovat sen sijaan tuulimyllyt,vesirattaat joilla luontoystävällisesti otetaan käyttövoima virtavesustä. Tiedemiehet munasivat senkin keksimällä sähköturbiinit ja koskien patoamiset. Eipä nouse lohi Kemijokeen, eikä moneen muuhunkaan virtaveteen.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS