Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aloitus pätkä, tulipalo 2021-01-25 17:14:55 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    January 25, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Joo, sujuvaa kerrontaa tämä on. Kerrot tosiaan aika paljon yksityiskohtia, mutta ei se välttämättä ole huono asia, ei ne tässä ainakaan erityisempää sekavuutta aiheuttaneet.

Kieliopillisesti tuon haavanlehden osoittaman kohdan lisäksi, niin jotain yhdyssanavirheitä taisi olla, esimerkiksi: "yksinkertaisessa pellava vaatteissa" pitäisi kai oikeaoppisesti olla "yksinkertaisessa/yksinkertaisissa pellavavaatteessa/pellavavaatteissa" (tuossa on siis myös yksikkö ja monikko sekaisin). Mutta ei näistä siis merkittävää haittaa ole, tällaisia pikkujuttuja.

Juonesta en vielä sano mitään kun tässä ei vielä hirveästi selviä mistä on kyse. Täytyy kuitenkin mainita, että oletko lukenut kirjan "Viimeinen haltia"? Kirjoittaja taitaa olla italialainen, Silvana De Mari. Tuli vain mieleen tuosta kun isoäiti oli pelotellut haltialasta ihmisillä, tässä kirjassa tuon viimeisen haltian isoäiti oli tehnyt juuri samaa, ja samoin ihmiset kohteli haltioita aika huonosti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Almiel
January 26, 2021
Report this comment
Kiitos Oriodion.
Olen aina pitänyt kuvailevasta tekstistä, mutta joskus se saattaa mennä yli. Hienoa, jos niin ei ole tässä käynyt. Usko pois tekstiä on karsittu hyvin ronskisti.

Kielioppi virheitä minulla ikävä kyllä on. Varsinkin nuo yhdyssanat ovat hankalia.

Ja juonesta, tässä on siis käynyt se pahin pelkoni. Ei, en ole tainnut lukea tuota Viimeistä haltiaa. On kyllä ollut tarkoitus. Omaperäisen idean keksiminen alkaa olla aika hankalaa. Sitä väkisinkin taitaa kuulostaa joltain muulta tarinalta ainakin joissain kohdissa. Ei kuitenkaan ole hyvä, jos heti alkuun tulee mieleen joku. Täytynee vielä miettiä tuota juonta muutenkin.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS