Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Asfalttiviidakko 2021-05-20 22:20:00 lukeva33
Arvosana 
 
3.0
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    May 21, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi Oriodion, Tämä tosiaan vaikuttaa siltä että sait idean, ja sitten kiireellä näpyttelemään koneelle. Tässä olisi kyllä ollut ainesta mukavalle tarinalle, mutta ikävä kyllä tämä on mielestäni jotenkin sekava. Tarinan nimi on tosiaan hiukan väärä, paremmin olisi sopinut " Unelmakoti", sillä sitä toistamaan olet tässä hiukan jäänyt liikaa. Kun tarinan juonihan pitäisi kai olla se kastematojuttu, mutta se menee lopussa liian nopeasti, kun taas muussa tarinassa selitellään ihan outoja sivujuttuja vaan kylistä ja naapureista, peltoaukeista ym... joo ei pahalla hei, sinulla on monia oikein hyviä juttuja täällä : Teleportaali...herra iättömyys ym mutta tämä on mun mielestä vähän epäonnistunut.. no sattuuhan sitä heh.. jatketaan juttujen keksimistä eikö?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Oriodion
May 22, 2021
Report this comment
Kiitän palautteesta!

Joo, kaikki ei voi upota kaikille, mutta kiva toki kuulla erilaisia näkemyksiä. Olihan tämä tosiaan aikalailla yhden idean pohjalta suht nopeasti kirjoitettu tarina.

Voin kuitenkin koittaa vähän perustella tuota alun "unelmakoti"-osuutta. Ajatukseni oli ensin kuvata tuo tilanne, missä tämä pihansa asfaltoinut hahmo oli, jotta lukija pääsisi toivottavasti vähän samaistumaan hänen tilanteeseensa, ja ymmärtäisi, että kyseinen henkilö ei missään nimessä olisi toivonut tekevänsä madollekaan pahaa - ei vain ollut yksinkertaisesti tullut ajatelleeksi asiaa, ja siksi ehkä siitä niin järkyttyi. Koska useinhan meillä ihmisillä on taipumus tavoitella kaikenlaisia mukavuuksia, mutta siinä unelmakoteja ja muita tavoitellessa ehkä tulee vähemmän mietittyä mitä kaikkia seurauksia sillä voi olla.

Tämä oli tarkoitukseni - miten hyvin se sitten onnistui, jätettäköön lukijan arvioitavaksi.

Jatketaan juttujen keksimistä, sittenhän sitä vasta näkee osuuko vaiko eikö.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS