Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
susirajala 2023-08-04 18:28:24 Oriodion
Arvosana 
 
3.5
Oriodion Arvostellut: Oriodion    August 04, 2023
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aika hulvaton tarina! Aika epeli tuo karhu, taisi EU-tarkastajaltakin leuka vähän loksahtaa.Terävää piikittelyä kaikenlaisille EU-direktiiveille, ehkä paistaa läpi hienoinen turhautuminenkin. Vähän ehkä yliampuvastikin irvaillaan näille säädöksille (on niissä hyviäkin puolia), mutta ilmeisesti tämä on kirjoitettu eri maailmanaikaan, niin ymmärrän kyllä. :)

Hauska kokonaisuus joka tapauksessa!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Arska
August 06, 2023
Report this comment
Kiitos kommentistasi oriodion.

Hulvaton tarina? Ei siis mennyt vieläkään läpi täytenä totena?

Tämä on yksi niitä ensimmäisiä tarinoitani täällä. Ei saanut kummoistakaan vastakaikua silloin. Ylläpito oli ainoa kommentoija, ja ampui kyllä tylysti tämän alas.

en tätä nyt vakavastiotettavaksi aikonutkaan, pikemminkin pyrin aikaansaamaan jonkinlaista huumorintapaista yliampuvaisella koosteella.

Niin, tarinahan on kirjoitettu silloin väärien kurkkujen aikaan, silloin kun direktiivikonsultit tutkivat sateliittikuvista halkopinojen paikkoja pellonlaidoilla ja vähensivät aluetukiaisia , jos traktori seisoi palstalla viikonverran. Sehän oli selvää, ettei traktorinkokoisella alalla silloin viljelty, eikä siitä tukiaisia kuulunut maksaa.

Omakohtaisia kokemuksia ei kaupunkilaisena minulle tullut, mutta mukavia katkeransävyisiä tarinoita tutuilta "Pietuilta" jäi mieleen.

Mukava nähdä, ettei tarinaa aivan kaikilta lukijoilta kuopattu " liiallisen liioittelun" vuoksi.

Kiitos palautteestasi.
Oriodion
August 09, 2023
Report this comment
Nojoo ihan täydestä todesta ei sentään mennyt läpi. Niin todenmukaisilta kuin "Pietujen" suhtautuminen EU-tarkastajaan tuntuikin, niin epäilen että Reetta-karhussa on vähän kuitenkin lisätty mielikuvituksellisia elementtejä. Vaikka kyllähän lettuja paistava villieläin olisi kiva kaveri. ;)
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS