Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Huono juttu 2024-01-08 21:03:23 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    January 08, 2024
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hankala aihe tämä Venäjä tällä hetkellä. Tai Venäjä valtiona ei niinkään hankala, se on helppo tuomita, mutta yksittäiset venäläiset onkin paljon vaikeampi kysymys. Arvostan, että lähdit käsittelemään tätä tällä lailla. Varmaan tuon Elmerin kolumnin olisi voinut kirjoittaa ihan Arskakin?

Toisaalta yksittäisillä ihmisillä ei paljon ole sanottavaa Kremlissä tehtäviin päätöksiin, mutta toisaalta taas eipä Kremlissäkään isoherra pysyisi pitkään vallassa jos yksittäiset ihmiset eivät häntä hyväksyisi ja hänen käskyjään toteuttaisi... Hankala kysymyshän tuo on. Erittäin hankala. Mutta joo, eipä ketään tietenkään sen takia syrjiä sovi, että on sattunut syntymään jossain tietyssä maassa.

Tarinana tässä nyt ei hirveästi muuta antia ollut, mutta hyvää pohdintaa ajankohtaisesta aiheesta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
January 10, 2024
Report this comment
Kiitos antamastasi palautteesta Oriodion.

Tämän piti olla huono juttu useammaltakin taholta, ja arvelinkin jo kommentoinninkin osalta tätä haastavaksi. Hyvin olet löytänyt tarinasta olennaisen.

Elmerinkin kannalta juttu oli hankala, sillä mieli teki käsitellä ihmisten asenteellisuutta venäläisiä kohtaan. Kuitenkin vaarana oli leimaantuminen liian myönteiseksi itse, joten asia oli hankalasti sovitettavissa yleiseen jakeluun tulevassa tekstissä. Huono juttu.

Elmeri kuitenkin päätyi yrittämään hieman kiertotietä käyttäen. Ilmeisenä vaarana oli Botulinovien lähtö ja samalla jopa paikallisen terveyskeskuksen sulkeutuminen. Mikä olisi todella huono juttu. Jotain oli siis tehtävä.

Tuo Korvamadosta johtunut loruilu, jonka tarkoituksena oli Elmerillä ollut osoittaa jollakin tavalla todelliset vastuulliset venäläisten nykytilanteeseen, ei oikein toiminut. Ei ainakaan paikallislehden päätoimittajan mielestä.
Päätoimittaja näki asian pelkästään kielteisenä, ja jopa venäläisiä mahdollisesti ärsyttävänä ilkeilynä. Sehän saattaisi jopa aiheuttaa venäläisten poismuuttoa ja sitä kautta terveyskeskuksen toiminnan loppumista. Sehän olisi todella huono juttu. Joten huono juttu oli myös tuo Elmerin kolumni.
Huonona myös Elmeri oman juttunsa näki. Ei niinkään samoista lähtökohdista kuin päätoimittaja Kelmeri, vaan pikemminkin tekstin sisällöllisen annin suhteen.

Yhtä kaikki. Huonoin juttu oli kitenkin se että, Botulinovit lähtivät paikkakunnalta. Ainakin paikkakunnan paras ruokaravintola lähti, ja se yksistään oli jo huono juttu. Mikäli terveyskeskus vielä joutui muuttamaan Sappolaan lääkäripuutteen vuoksi, oli se ehkä kuitenkin lopputulemassa se kaikkein huonoin juttu.

Joka tapauksessa ei tästä millään saanut hyvää juttua, joten omalta kohdaltani hyvä juttu on se, ettei tätä kolumnia kirjoittanut Arska.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS