Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Fantasia Seitsemäs Jumalten kirja
QR-Code dieser Seite

Seitsemäs Jumalten kirja

Eräänä päivänä oveen koputetaan ja avatessasi postinkantaja antaa sinulle paketin, joka on pyörinyt postissa puutteellisten osoitteiden takia. Paketissa on ainoastaan sinun nimesi. Kuittauksen annettuasi ja postinkantajan lähdettyä tunnet kiinnostuvasi ja avaat paketin. Sieltä paljastuu opus, jonka nahkakannessa on kultaisia spiraalikuvioita. Avaat opuksen ja tunnet sydämen hypähtävän rinnassa: opus selaa itsenäisesti sivujaan! Se on varmasti maaginen ja suurella tavalla! Kääntelet innoissasi tyhjiä sivuja, jolloin teksti ilmestyy maagisesti näkyville:

"Olen seitsemäs ja viimeinen Jumalten kirja, joka on lähetetty yhtäaikaisesti Maahan. Ensiksi sinun tulee kirjoittaa kuka voi käyttää minua kirjoittamalla omistajan ensimmäiselle sivulleni. Jos kirjoitat muuta, jätän sen huomioitta. Mutta ole varuillasi: omistajaa tai omistajia ei voi muuttaa jälkeenpäin.

Omistajan nimeämisen jälkeen voit kirjoittaa toiselle sivulleni yhden tietyn tarkoituksen mitä varten olen olemassa. Jos kirjoitat "Tee mitä tahansa." tai muuta liian laajoja tarkoituksia, lukitsen itseni pysyvästi ikuisiksi ajoiksi ja tulen tavalliseksi kirjaksi. Joten kehoitan: anna vain yksi tietty tarkoitus.

Minulla on jumalaisia voimia: voin muuttaa todellisuutta Maassa ja muualla aina Aurinkokunnan rajoille asti. Voit kirjoittaa mitä tahansa tarkoitukseni mukaisia asioita ja teen ne sinun puolestasi – mutta ole varovainen: teen tasan tarkkaan mitä kirjoitat sivuilleni."Kysymykseni kuuluu: Uskaltaisitko käyttää kirjaa ja miten? Kirjoittaisitko kirjalle kapean tarkoituksen, kuten "Ole minulle Death Note."? Vai riskeeraisitko kaiken ja yrittäisit antaa kirjalle laajemman tarkoituksen?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Seitsemäs Jumalten kirja 2017-12-14 22:51:30 boxo
Arvosana 
 
2.5
boxo Arvostellut: boxo    December 15, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

?? Jotain ovelaa on nyt tässä..Olisiko tämä kirja siis kuin lampun henki joka toteuttaa toiveet ? En tiedä olenko vähän ulkona nykyajasta, mutta mikä on tuo Death Note ? Ymmärrän kyllä suunnilleen sananmukaisen käännöksen eli Kuoleman Muistio ?...ole minulle Kuolema muistio ? Hmmm.. mielenkiintoista vaikka hiukan hämärää..Miksi pitää kirjoittaa omistaja, jos kirja kuitenkin tekee sen mitä sinä haluat? Mielenkiinnolla odotan mitä Dhannella oikein on tässä taka-ajatuksena...

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS