Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Elä kuin tämä olisi viimeinen päiväsi osa 1
QR-Code dieser Seite

Elä kuin tämä olisi viimeinen päiväsi osa 1 Hot

I.
Tavallisesti katsottuna kaikki näytti olevan hyvin ja niin myöskin William näytti huomaavan sen. Satelliitti kiersi tuttua rataansa avaruudessa Williamin silmien ja käsien ulottumattomissa. William oli kuitenkin mies, jonka käden ulottuvuudessa olivat kuitenkin kaikenlaiset avaruussukkulat ja satelliitit. Ja tietysti kaikenlainen muukin tekniikka.
Mutta juuri nyt hän oli siinä tilanteessa, että hän ei voinut kun vain katsella ylhäällä näkyvää italian tähtitaivasta. Hän näki pohjantähden ja Otavan ja... ...olihan niitä kuvioita ja tähtiä miljoonia. Ainakin miljoonia. Hän näki kun sputnik kiersi maapalloa, mutta enää hän ei tuntenut kaiken olevan kohdallaan.

Ylläpidon palaute

 
Elä kuin tämä olisi viimeinen päiväsi osa 1 2015-07-12 06:54:55 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    July 12, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka StephenKing1!

Ihan alkuun haluan sanoa, että harmi kun olet ladannut näin monta osaa ennen kuin olen ehtinyt antaa palautetta sillä monesti samat virheet toistuvat osiosta toiseen.

Tämä on todella vajaa katkelma. Tästä ei oikein saa kiinni. Toivottavasti että muut osiot ovat pidempiä, sillä tällaisten lyhyen pätkien hyppiminen katkaisee lukukokemuksen.

Alku ja täytesanat.
Ajatukseni: "Kaikki näytti olevan hyvin, ja William huomasi sen.".
Eli turha täyte pois. Yleensä myös tietysti - sana on turha täytesana, kuten hetkeä myöhemmin muustakin tekniikasta puhuttaessa.

Mielestäni kerrontaan eivät kuulu kolmoispisteet. Näyttää kankealta, eikä mielestäni kerronta voi tuolla laitta hyytyä, dialogi voi.

Tuo viimeinen lause on parasta tässä pätkässä. Se antaa viitteitä tulevasta ja hitusen jännitystä.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS