Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Elä kuin tämä olisi viimeinen päiväsi osa 18
QR-Code dieser Seite

Elä kuin tämä olisi viimeinen päiväsi osa 18 Hot

Stevens ja Sharpton saattoivat Simpsonin selliinsä. Hän ei juurikaan rimpuillut, mutta loppua kohti rimpuili. Hänen teloitukseensa oli nyt aikaa vajaa kuukausi.

Stevens oli pukenut Alin käsirautoihin ja oranssiin vankila haalariin. Vankilan vaatteiden pesukone ei toiminut vankilassa kunnolla ja Al oli pestattu pikakoulutukseen, jossa opiskellaan mekaanikoksi. Kaikkien vankien vaatteet olivat hieman kuraisia ja multaisia johtuen pihatöistä, jota he joutuivat tekemään ennen kuolemaansa. Heidän elämänsä ei ollut mitenkään kadehdittavaa Alin mielestä, eikä myöskään esimerkiksi poliisien Stevensin ja Sharptonin ja Mayweatherinkaan mielestä. Al oli alkanut rimpuilla -tällä kertaa oikeasti voimakkaasti, kun Stevens ja Sharpton heittivät hänet selliinsä. Hänen päänsä osui hieman sängyn nurkkaan ja hänen silmäkulmansa aukesi. Hän huudahti "Au" ja nousi maasta. Sellin ovi lukittiin ja Stevens ja Sharpton lähtivät pois.

"Sietääkin saada kuoleman tuomion," Sharpton sanoi Fletc Mayweatherille, joka liittyi heidän matkaansa.
Fletch ja Stevens murahtivat hiljaa eivätkä vastanneet Sharptonille.

Sellissään oleva Alvin "Al" Thomas Simpson katsoi sänkyään. Sen jalat olivat niin lyhyet, että patja oli vain kymmenen senttiä lattiantason yläpuolella. Se oli kuitenkin siististi pedattu, mutta alunperin täydellisen valkoisen väriset pussilakana, tavallinen lakana ja tyynyliina (ja luultavasti myös tyyny sen sisällä) olivat sen verran kuraisia, että Alin silmissä ne näyttivät olevan hieman vaaleanruskeita, johon oli sekoitettu valkoista. Joissain kohti hän näki kuratahroja. Sänky alkoi etoa häntä. Al huomasi, että sänky on niin pieni, että jos hän menisi makaamaan siihen, hänen kätensä ja nilkkansa ei mahtuisi siihen. Hän on myös tottunut paksumpaan tyynyyn. Sitä ei ollut lähimainkaan. Hänen oli nukuttava tyytyväisenä tässä läävässä 13.12.2040 asti. Nyt oli 20.11.2014.

Ylläpidon palaute

 
Elä kuin tämä olisi viimeinen päiväsi osa 18 2015-07-13 07:56:32 Alapo80
Arvosana 
 
0.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    July 13, 2015
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka StephenKing1!

Täytyy sanoa, että minulla on todella vaikeuksia arvostella näitä. Tekisi mieli poistaa kaikki tämän otsikon alla olevat lataukset.
Ei yksi ihminen voi yhtenä päivänä ladata näin montaa erillistä osaa, jotka kaikki voisivat olla samassa pätkässä.

Virheet on samoja ja huomiot ovat samoja, kuin olen jo laittanut.

Tässä osiossa juoni ei etene mihinkään. Tämä on joku selliin laitto ja rimpuiluosa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS