Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Scifi Poptskauynpae Ioköf muuttaa ajan
QR-Code dieser Seite

Poptskauynpae Ioköf muuttaa ajan Hot

Tarina sijoittuu Saktoplatopie-planeetalle jossa hallitseva liji on Uotoiktesalmnvilo ja ei-hallitsevat lajit on esimerkiksi Wmnvoinjfiksolöt, Ök lebhjsmsksirps, Tepap, Äkriosisuiybfechjscdmkl, Vzxoppdösioj ja Yiktrdjkkömcddx. Poptskauynpae on JIUHX eli Presidentti kookjdkösqsw ioköf veli ja ammattinaan klopkrie eli Saktoplatopie pankin pääjohtaja, Poptskauynpae haaveilee vähän toisenlaisesta ajasta sillä hän on Federaatioon liittymisen kannattaja.Poptskauynpae käy veljensä kookjdkösqsw luona mutta hän on valitettavasta muualla ja kuitenkin Poptskauynpae:ta päästetään kuitenkin veljensä asuntoon.sisällä Poptskauynpae huomaa jonkinlaisen aikamatkat koneen piirustukset avatusta laatikosta ja tajusi että sillä voitaisiin matkustaa ajassa. ( huomio. Saktoplatopie:n asukkaat ja Federaatio ei tunne aikamutkustamista) ja niinpä hän kopioi piirustukset ja kuusi minuuttia myöhemmin presidentti tuli takaisin, ja teeskenteli kuin ei olisi huomannut niitä ja palaa alkuperäiseen asiaan. Kotona hän rakentaa aikamatkat koneen kun se on valmis, niin hän valmistautuu aikamatkailuun ja laittaa määränpääksi 21.2.5347 eli 156 vuotta taaksepäin jolloin olivat presidentinvaalit ( huomio. Saktoplatopie:ssa on erilainen ajanlasku) , jonka jälkeen matkaan. Perillä Poptskauynpae panee äänestyspisteeseen ja äänestää Trewbc:tä joka kannatti federaatioon liittymistä ( huomio. Vuoden 5347 presidentinvaalien äänestystulous oli tullut siihen tilanteeseen että olisi tarvittu enään kaksi ääntä jotta Trewbc:tä tulisi presidentti. Poptskauynpae taivutti äänestäjän joka ei ollut viellä äänestänyt vastaehdokasta ja äänestikin Trewbc:tä. Trewbc:tä tuli presidentti eikä vastaehdokkaasta Uorggiolä:stä joten hän voi palata omaan aikaansa.Omassa ajassaan Saktoplatopie on osana Federaatiota, UO:n valuutan sijaan käytetään KUP:ta ja on muitakin muutoksia joista pitää eli kaikki on nyt hyvin ja veli on presidentin viran sijaan kuvernööri virassa.

Ylläpidon palaute

 
Poptskauynpae Ioköf muuttaa ajan 2017-03-06 20:46:56 Alapo80
Arvosana 
 
0.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    March 06, 2017
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka Neuvostoliitto!

Silloin kun tuntuu siltä, että nimet ja tittelit ovat tarinassa tyhjänpäiväisiä, niin ainakin minä vain loikin niiden yli. Mielestäni oli aihe mikä tahansa, niin tietyt kainalaisuudet tulisi säilyttää.
Esimerkiksi jos tuon ggjkgkhftdhljhglugljhyf sijaan kieli olisikin englanti, niin mielestäni olisi hölmöä kirjoittaa että miehen ammatti oli banker, eli pankkiiri.

Tässä oli tavallaan ajatusta mukana, mutta se jäi tuon hablahablan varjoon.

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
0.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Poptskauynpae Ioköf muuttaa ajan 2017-03-31 00:04:18 boxo
Arvosana 
 
0.5
boxo Arvostellut: boxo    March 31, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Siis tämähän on täyttä huumoripaskaa..ihan kuin lukisi jotain Turkkilaista sanomalehteä.
Oikeastaan kunnioitan Neuvostoliittoa kun näitä tänne laittaa ja vielä saa Ylläpitotyypiltä kommentteja..(sillä tyypillä tuntuu olevan aikaa kommentoida näitä)
Eihän tämmöstä kukaan selväjärkinen edes jaksa lukea kahta riviä enempää.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Poptskauynpae Ioköf muuttaa ajan 2017-03-04 09:31:31 AndreBushe
Arvosana 
 
0.5
AndreBushe Arvostellut: AndreBushe    March 04, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Idea on hyvä, mutta tarina on liian lyhyt. Kappalejaon käyttöä voisi opetella ja nuo (huomio.) sulkujutut ovat turhia.
"Kirjoitetuissa teksteissä on tapana annostella asiaa lukijalle vähitellen. Esimerkiksi 25-sivuisessa opinnäytteessä esitettävä asia voidaan jakaa vaikkapa viiteen päälukuun, ja näistä jokaisessa on kaksi tai useampia alalukuja. Edelleen kukin luku koostuu pienemmistä tekstijaksoista, kappaleista. Kappaleet ovat osa tekstin hierarkiaa. Kappalejako auttaa lukijaa hahmottamaan, missä kohden siirrytään asiasta tai näkökulmasta toiseen."

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS