Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ihastusta vai ystävyyttä? (Osa pitempää kokonaisuutta) 2016-07-18 07:47:18 NinnuHolm
Arvosana 
 
3.0
NinnuHolm Arvostellut: NinnuHolm    July 18, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olen samoilla linjoilla Taruh:n kanssa. :)

Pidemmästä pätkästä olisi tosin ollut helpompi antaa kattavampi arviointi! Tekstiä on mukava lukea ja se pitää otteessaan, mutta minusta tuo nuoremman henkilön ahdistuminen yhdestä seksiunesta tuntuu liioitellulta (varsinkin jos tarina sijoittuu nykyaikaan). Keskittyisin ehkä itse ennemmin kuvaamaan vahvemmin vanhempaan naiseen heräävää kiinnostusta, jonka nuorempi henkilö on oivaltanut unen kautta, enkä niinkään tekisi tuosta unesta tuollaista maailmanlopun häpeän asiaa. Mietin myös, missä työpaikassa on juuri töihin päässeellä parikymppisellä oma työhuone? Se oli toinen seikka, joka ei jotenkin tuntunut uskottavalta, mutta varmasti jollain aloilla voi ollakin! :)
Annan hahmo oli esitetty kivasti ja herätti kiinnostuksen, että hahmosta olisi mielenkiintoista kuulla lisää! :)




Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Lorenzia
July 18, 2016
Report this comment
Päähenkilön ahdistumisen syyt ovat monimutkaiset. Koko romaani pelaa päähenkilön ristiriitaisilla tunteilla ja niiden motiiveilla Annaa kohtaan. Päähenkilö on parisuhteessa miehen kanssa eikä koskaan ole aikaisemmin ajatellut olevansa kiinnostunut naisista. Etenkään naisesta, joka voisi ikänsä puolesta olla hänen äitinsä. Uni itsessään ei varsinaisesti ollut se hirveän häpeän aihe, vaan se, että on estoitta tuijotellut Annaa.

Tarina sijoittuu hoitoalalle opiskeluterveydenhuoltoon. Jokaisella on oma työhuone uran pituudesta riippumatta.

Kiitos arvioista :) Pitää laittaa harkintaan, jos seuraavaa pätkää julkaisen, niin antaisin pitemmän pätkän luettavaksi.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS