Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Täydenkuun jälkeen, osa 1 2016-09-23 14:18:48 Lorenzia
Arvosana 
 
3.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    September 23, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoitat hyvin ja todella sujuvasti, se tekee tekstistä mukavaa luettavaa.

Olit mielestäni ripotellut tietoja pitkin tekstiä toimivasti, kertaheitolla ei selvinnyt, mistä suhteessa on kyse. Tarinan nainen vaikutti nuorehkolta (ilmeisesti olematta kuitenkaan aivan niin nuori kuin oletin), joten vierestä heräilevä 30v mies herätti mielenkiintoa. Seuraava ajatus oli heidän heräilydialogia lukiessa, että kyseessä on siirappisen romanttinen rakkaussuhde. Asian todellinen laita selvisi kuitenkin nopeasti ja se herätti lopullisen mielenkiinnon.

Näin perheellisenä naisena pidän hieman epärealistisena sitä, että mies on ilmeisesti pitemmän aikaa viettänyt yönsä muualla kuin kotonaan eikä vaimo ole alkanut epäillä mitään. Tai etteivät lapset ole kyselleet isin perään. Ja mikäli päähenkilöiden suhde on jatkunut jo pitempään (yli vuoden?) niin siihen nähden heräämiskeskustelu oli ehkä hieman turhan vastarakastuneen kuuloinen. Toki rakastumisen huuma voi kestää kauemmin, kun kyseessä on ns. kielletty rakkaus.

Loppuun olisin kaivannut hieman syvällisempää kerrontaa päähenkilön ajatuksista ja pettymyksen tunteista. Joissain kohtaa tekstiä päähenkilön ajatuksia oli selitetty auki ehkä hieman liikaakin. Niitä kohtia ei tosin ollut paljoa.

Yleisesti ottaen kuitenkin hyvää tekstiä :) Mielelläni lukisin lisää. Ja minunkin tekstini ovat ihan vapaata riistaa arvostelun merkeissä, mikäli niitä luet ja ajatuksia herää :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS