Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Miten sen sanoisin 2014-09-01 14:21:54 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 01, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Luin rakkaustarinasi :) Tai tässähän oli oikeastaan kaksi rakkaustarinaa. Ovatko Janna ja Janita sisarukset? He voisivat olla, nimet ovat niin samanlaiset.

Kiinnitä huomiota oikeinkirjoitukseen, erityisesti yhdyssanoihin. Se saattaa tuntua turhalta, kunhan saa asiansa sanottua, mutta lukija jää niihin kiinni ja se vähentää tekstisi sujuvuutta ja ymmärrettävyyttä.

Monet juonenkäänteet etenevät hieman sekavasti ja niille ei jää mitään merkitystä. Mennään sinne ja mennään tänne, mutta miksi? Kun möreä-ääninen poika esittäytyy tytöillä kysymällä "Mitä mieltä ootte?"; mitä tässä tarkoitetaan? Mistä kysytään mielipidettä? Tämä jää valitettavasti täysin hämärän peittoon. Sinulla on varmasti idea siitä,jonka olet mielessäsi nähnyt selvästi ja ymmärrät sen asiayhteydestä, mutta me muut emme, joten selkiytä vähän.

Loppu on pelottava. Emmallehan on selvästi käynyt jotain kamalaa! Ja aivan varmasti siellä metsässä. Vaikka hän ei ollut mukava henkilö yhtenä iltana, tulisi asiasta olla huolissaan. Loppu herätti mielenkiinnon, mutta jätit sen kesken.

Kirjoita ahkerasti lisää, tuleva aikuisuus ja sinnikäs harjoittelu saavat tarinasi varmasti kukoistamaan :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS