Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Cannot step once twice 2014-04-29 07:24:53 Alapo80
Arvosana 
 
4.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 29, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Origin!

Melkoisen pessimistisen linjan olet olet elämään ottanut :D Kenties noin elämä kuitenkin menee, emmekä todellisuudessa näe oikeastaan mitään.

Osaat kirjoittaa runollisesti, siis ainakin sillä mittarilla, mitä minä englanniksi kirjoittamisesta ymmärrän :D Säkeet on hyvin rytmitettyjä, helppo lukea.

Minua hieman häiritsee tuollainen tietty "jo luovuttanut" asenne siitä, että eletään elämä tietämättä miksi. Ärsyttää jopa, jos tarkkoja ollaan. Tosin sehän nyt ei ole virhe, mutta kenties oma näkemykseni on se, että vain haluamaton elää tietämättään koko elämänsä.
Eli jos ihminen ei tiedä että hän ei tiedä, on tilanne todella paha. Jos kuitenkin tietää ettei tiedä, on tilanne jo paljon parempi. Paitsi jos tietää ettei tiedä, ja silti ei edes yritä ottaa selvää. Silloin ollaan pohjalla.
Ja tuossa on ristiriita. Runon henkilö näkee ytimen, mutta ei silti tiedä miksi elää. Vai onko niin ettei elämiseen ole syytä, sillä jos sitä ei ytimestä löydy, jolloin elämälle ei ole mitään suurempaa syytä? Oliko tuossa mitään tolkkua? Ei varmaan :D

Kiitos ajatuksia herättävästä runosta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Origin
May 12, 2014
Report this comment
Kiitos palauttestasi. Sain inspiraationi runoon Buddhalaisesta Annica aatteesta. Tosiaan huomasin kirjoitus virheen "...is the core, and everything is..." pitäisi olla "...is the core, but everything is...". Runon henkilö siis ei pysty hahmottamaan "elämän tarkoitusta", mutta tietää että vastaus on pinnan alla eli "evething is different from the inside".
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS