Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Viimeinen matka 6 2013-08-17 08:50:28 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    August 17, 2013
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Hei Stebsis!

Viimein pääsen taas jatkamaan arvosteluja! Laitan muutamia asioita tasaisesti kaikista osista tätä novellisarjaa, sillä monet huomioista esiintyvät jokaisessa osassa.

Haluan alkuun kuitenkin sanoa, että kirjoitat todella elävästi! Tarina (jokaisessa osassa) etenee lennokkaasti, ja juonen käänteet ovat mielenkiintoisia!

Otan tässä palautteessa kantaa pariin asiaan. Siihen miten sanot jonkin asian (ajatus), ja toistoon.

Kirjoitat: "He pystyvät tuhoamaan kokonaisia kaupunkeja jos heitä ei hallita, joten miksi sulkea kaikki saman katon alle?".
Eli kyse oli elementaaleista, jotka oli suljettu Sanktaan. Näin ollen sain ensin kuvan, että niitä oli hallittu, sekä sen että ne oli kerätty yhteen paikkaan juuri hallinnan vuoksi. Eli se mitä yritän sanoa on se, että kun kirjoitat niin koeta välttää ristiriitaisuuksia.

Kirjoitat: " Lumen lakatessa kuin seinään ilma muuttuu lämpimäksi. Jo valmiiksi hiessä oleva joukko repii paksut vaatteet pois päältä ennen kuin he ovat täysin märkiä. ”Tämäkö on Sankta?” Jack ja muut katselevat ympärilleen. Lumi lakkaa aivan seinään.".
Eli aivan lähekkäin tulee kahdesti ajatus, jossa lumi lakkaa kuin seinään. Vaikka toisinaan joutuu käyttämään samoja sanoja toistuvasti, niin samaa ajatusta voi välttää yksinkertaisesti jättämällä toisen kerran kirjoittamatta. Ilman sitäkin ajatus on selkeä.
Jos haluat korostaa asiaa, niin esimerkiksi tuossa tilanteessa joku olisi voinut ihailla, kuinka kimaltavan suojan takana tuuli piiskaa lunta, ja heidän jalkejensa alla ruoho vihertää.

Sellainen pikku viisastelu vielä, että energiamaski on yhdyssana :D

Kiitos hyvästä jatko-osasta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS