Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aikamatkaaja 2014-04-03 08:21:23 Alapo80
Arvosana 
 
3.0
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    April 03, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Tuomo Falck!

On pakko sanoa että nyt oli ehkä yksi oudoimpia lukemiani kirjoituksia :D

Tässä on pieni kummallisuus.
Kirjoitat: "Se on uskomaton matka tähän, niin konkreettisesti kuin ilmaistavissa on.".
En oikein ymmärrä onko tuossa tähän sana liikaa? Sillä ilmeisesti on kyse siitä, että matka on ollut uskomaton nykyhetkeen?

Aina ennen ja - sanaa kuuluu olla pilkku, paitsi jos kyseessä on luettelo. On myös muutamia muita poikkeuksia, mutta lähtökohtaisesti on pienempi virhe laittaa pilkku ennen ja - sanaa, kun jättää se pois.

Kirjoitat hyvin etevästi, ja kuitenkin siten että paikoin on vaikea ymmärtää mitä tarkoitat. Tämä ei välttämättä ole huono asia erityisesti kun huomioi tekstin aiheen, ja taitosi kirjoittaa. Ajatus on Sinulle erittäin selkeä, sen huomaa.
Vältä kuitenkin toistoa. Muun muassa kohdasa jossa kehotat jokaista mieltämään mielessään tavallisen polun, niin mielessäni virke olisi ollut hieman helpommin luettava ilman mielessään - sanaa, kuitenkaan poistamatta mitään ajatuksestasi.

"Ainoa elävöittävä painosana on erillisyys; aivan kuten tähtiä täplittämässä yläpuolellamme kaareutuvaa yötaivasta tai mitättömän kokoisia hiekanjyviä vieretysten, aavan dyynimeren täytteinä.".
Aivan huikea virke! Mahtavaa!!! Hyvä! :D

Olet todella hyvä kirjoittaja! Tapasi pitää ajatus kasassa, ja äärimmäisen vaikeat ajatukset selkeinä, on huikeaa! Teksti on vaikealukuista, mutta kuitenkin järjellistä, ja erittäin taidokkaasti rakennettu!
Annoin kuitenkin kolmosen. Se johtuu siitä että vaikka kuinka menin tekstiä edestakaisin, jäi kirjoituksen ajatus minulta uupumaan. Voi olla että se on jossain tekstissä, mutta minulta se jäi pimentoon.
Tarkoitan sitä, että normaalitarinan alku, nousevajännitys, käännekohta, laskeva jännitys ja loppuhuipennus puuttui sellaisena kuin itse haluan ne ymmärtää.
Kirjoitit taitavasti ja teksnisesti suoritus oli huikea, mutta tarinallisesti en löytänyt teoksestasi mitään tolkkua :D Tosin se ei tarkoita että kirjoitus olisi vain kolmosen arvoinen. Kyseessä on vain minun mielipiteeni!

Kirjoitat todella erinomaisesti! Kiitos novellista!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS