Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ikuinen päivä ikuinen yö 2020-10-04 12:52:06 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    October 04, 2020
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä oli loistava idea. Pysähtynyt, tai no, itsensä ympäri samaan aikaan kiertävä kuin Auringon ympäri kiertävä planeetta, jonka toinen puoli on ikuisessa päivässä ja toinen ikuisessa yössä, koitetaan saada taas pyörimään. Hyvää settiä!

Mutta kuten Dhanne mainitsikin, niin hahmoja olisi voinut parantaa. Nämä ei ole kovin persoonallisia tai kiinnostavia. Etenkään Omhista en osaa sanoa yhtään mitään, se oli vain joku nimi joka meni päällikön kanssa laukaisemaan niitä räjähdyksiä. Ehkä kaikista isoin ongelma mulla oli Brownien kanssa. Tuntui vähän pakotetulta lopputaistelulta, kun ei juurikaan avattu niiden suhdetta tähän pimeän puolen klaaniin.

Myöskin paikkoja olisi voinut kuvailla enemmän. En ihan pysty näkemään tätä planeettaa mielessäni. Se olisi avannut tätä ehdottomasti kertomisen arvoista ideaa paremmin.

Jos tätä oli jouduttu karsimaan merkkirajojen takia niin se tietysti osaltaan selittää näitä ongelmia. Mutta mielestäni tämä olisi vaatinut vähän enemmän pituutta päästäkseen kunnolla oikeuksiinsa, merkkirajoista viis.

Pikkujuttuna, niin ulkoasussa vähän häiritsi kun tavuviivoja on kopioitunut mukaan ilman rivinvaihtoa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS