Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Jälkeläiset osa 1 2021-01-17 00:13:36 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    January 17, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan mielenkiintoinen alkuasetelma tarinalle. Hyvään jamaan on maailma joutunut reilussa vuosisadassa. Tuo mennyt historia olikin oikeastaan mielenkiintoisinta tässä. Kolmas ja neljäs maailmansota omine teknologioineen. Vaikka vähän ehkä uuvuttavan tuhtina infopläjäyksenä esitettiin tuo, sen olisi voinut myös kertoa vähän kerrassaan tarinan aikana. Itse olisin oikeastaan mielelläni lukenut noihin maailmansotiinkin sijoittuvaa tarinaa, mutta olkoon nyt sitten siellä menneisyydessä. :D

Tämän tarinan aikaisesta maailmasta ei vielä selviä niin paljon, mutta pohjustus on ainakin hyvä. Samoin Nemolla on ainakin ihan mielenkiintoisia vaiheita takanaan rintamakarkurina. Hirveästi muuta hänen hahmostaan en osaa vielä sanoa. Ehkä nämäkin olisi voinut esitellä jotenkin kuvaamalla enemmän Nemon omia ajatuksia, nyt ne on vähän niinkuin lueteltu aiemmat tapahtumat vain jotta ne saadaan käsiteltyä nopeasti pois alta.

Juoni, siltä osin kuin siitä nyt voi vielä mitään sanoa, vaikuttaa aika peruskamalta. Muistan jonkin aika samanlaisen kohtauksen jostain muustakin tarinastasi, missä tällainen mystinen nainen auttaa päähenkilöä pakenemaan tappelusta. Olisikohan ollut Alkemistiruhtinas. Mutta tämähän on vasta alkanut, niin ei siitä sen enempää.

Alussa oli tällainen virhe: "Joka vielä hieman yli yhdeksänkymmentä kymmentä vuotta sitten tunnettiin Yhdydvaltoina. Noin yhdeksänkymmentä vuotta sitten sisällisota oli hajottanut Yhdysvallat Pohjois-Valtoihin ja Etelä-Valtoihin."

Yhdeksänkymmentä kymmentä, eli 900? Myöskin, tuossa toistetaan yhdeksänkymmentä vuotta heti perään, niin tällaisissa voisi sanoa vaikka "Noihin aikoihin sisällissota oli hajottanut..."

Mutta kyllä tässä on potentiaalia ihan mielenkiintoiseksi tarinaksi.

Ja loppukommentiksi vielä, niin hauskaa että edelleen tuossa post-apokalyptisessa maailmassa vadelmaolut pitää pintansa! :P

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS