Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Olkoon voima kanssamme, osa 1 2021-05-25 00:42:20 lukeva33
Arvosana 
 
0.5
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    May 25, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä Zamm ei vaivaudu ollenkaan kommentoimaan (kiittämään) hänen tekstejään kehuneita ja lukeneita. Selasin tossa aika paljon niitä, ja ei missään tää tyyppi kiitä lukijoita ollenkaan. Yhessä jutussa olitte hiukan moittineet nii SIIHEN oli kyllä alapeukkua tullut. Joten en minäkään tämän tyypin teksteihin enempää reagoi enään!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Zamm
May 26, 2021
Report this comment
Kiitos palautteesta. Olet kuitenkin valitettavasti väärässä kommenttisi osalta. Puhun tosiaan yleensä kuitenkin vain tekstin kautta, enkä ole koskaan käyttänyt aiemmin sosiaalista mediaa, joten se ei ole vahvuuteni. Arvostan kaikkien kommentteja, vaikka ne olisivatkin negatiivisia. Meni kuitenkin into kirjoittaa tähän jatkoa, joten tämä teksti jää luultavasti tähän.
In reply to an earlier comment
haavanlehti
May 27, 2021
Report this comment
Tulen tähän ulkopuolisena vielä kommentoimaan sen verran, että ei kannata yhdestä kommentista lannistua, Zamm!. lukeva33 ei sitä paitsi kritisoinut tekstiäsi, vaan sitä, ettet ole vastaillut arvosteluihin, vaikkakin sen olisi voinut paljon ystävällisemminkin tehdä. Arvosteluihin vastaaminen lämmittää aina arvostelijan sydäntä, mutta ei tietenkään ole mikään pakko. Mutta se, mitä halusin siis sanoa on se, että jos lukeva33:n kommentti sai innon tekstistä häviämään, niin kaiva into takaisin ja kirjoita ihmeessä lisää!
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS