Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tarkkailijat 2021-09-01 15:49:22 Oriodion
Arvosana 
 
3.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    September 01, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä oli ihan kiva scifi-tarina, vaikkakaan ei mielestäni yhtä mielenkiintoinen kuin Ajan ohittamat, joka on paras mitä olen sulta lukenut.

Aika negatiivisen kuvan nuo saivat ihmiskunnasta. Vaikka itsekin usein suhtaudun aika pessimistisesti ihmiskuntaan, koska olemmehan me tosiaan ihan älyttömän sotaisia ja tuhoisia ym, niin tuli noille silti vähän liioitellun negatiivinen näkemys, varmaan ihan tarkoituksella. :D Mutta onhan täällä sentään muutakin kuin sotaa ja luonnon tuhoamista, kuten juurikin tuo musiikki. Tuo musiikin ihmettely olikin suosikkini tässä. Loppu oli hieno, vaikka en tuon kyseisen kappaleen sanoja tunnistakaan.

Käsittääkseni Leke ja päällikkö kutsuttiin takaisin, kun päätettiin että ihmiskuntaa ei auteta pelastumaan Maapalloa kohti jostain Oulberroin alueen suunnalta tulevilta kappaleilta. Jos tämä Oulberroi on jossain aurinkokunnan ulkopuolella, niin todellisuudessa olisi äärimmäisen epätodennäköistä että tällaiset kappaleet aiheuttaisivat meille vaaraa, ja myöskin niillä kestäisi vähintään miljoonia vuosia kulkea tänne asti. Nämä nyt vain tällaisia huomioita, eihän scifin toki tarvitse kaikin puolin realistista olla. :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
lukeva33
September 10, 2021
Report this comment
Hei ja kiitos kommentista. Tosiaan ei välähtänyt mieleen tuo mahdollinen pitkä matka komeetoiden tulla maahan asti. Ihmetyttää nyt itseäkin kun yleensä yritän miettiä kaikkia mahdollisia tapahtumia näissä jutuissa ettei tulisi ihan mahdottomia.
Niin tuo laulu..Kuuntele Emiliana Torrini ja Sound of silence..on hieno.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS