Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
M 22 Hot
 
M 22 2021-11-14 21:42:05 lukeva33
Arvosana 
 
4.0
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    November 14, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mainiota mainiota, tykkäsin kovasti, kun alkuun pääsi niin hujauksessa uppoutui tarinaan täysin. Pidin paljon tuosta ajannopeudella matkaamisesta, todella ovelasti ja hyvin keksitty.
Voharria olet myös jaksanut kuvailla mielenkiintoisesti, oikein hyvä. Ja "Japanilainen" SAKO kivääri oli hauska. Pystyin myös ne repliikit käsittelemään oikeille puhujille ihan ongelmitta.
No olihan tässä hiukan sellaista pientä huolimattomuuttakin eksynyt mukaan, jopa aika alussa tarinaa, jolloin luulisi tekijällä vielä olevan kova mielenkiinto tekemiseen niin ettei tällaista pääsisi lipsahtamaan. Eli luutnantti Henderson ylennettiin kapteeniksi heti siinä kulkuestenauhalla, ja hetken päästä raukka sai taas pika-alennuksen luutnantiksi...kunnes taas kahvikanttiinissa sai kapteenin natsat takaisin, mutta oli sitten henkka parka taas alennettu lutiksi myöhemmin. Varmaan rankkaa tuollainen kunnon soltulle heh.
Hiukan ihmetytti myös kun olit laittanut Emersonin jättämään sen avaruuspukunsa sinne mökkinsä varastoon kun hän lähti Voharriin. Olishan se puku nyt tietysti mukaan pitäny ottaa jos vaikka olis tarvetta ilmaantunu jossain matkalla.
Mutta siis on hyvä ja kekseliäs tarina eikä nuo pikkujutut haittaa sen enempää joo. Tykkäsin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
21
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
November 19, 2021
Report this comment
Kiitos palautteestasi lukeva33.

Joo, on näemmä nuo vakanssit jääneet pahasti sekaisin.
Siinä kävi niin jotta päätin jossakin kirjoituksen vaiheessa muuttaa alkuperäistä tekstiä. Vaikka yritin haravoida tuota rojukasaa on sinne käpyjä jäänyt.

Mukavaa on silti jos tarina on jaksanut viihdyttää.

Joku näemmä on peukkunsa satuttanut kommenttisi selatessa. Minä tykkäsin, joku ei.

Kiitos sinulle.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS