Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Pahin mahdollinen skenaario
QR-Code dieser Seite

Pahin mahdollinen skenaario Hot

Se on kuin isku vasten kasvoja. Ihastukseni, jolta olin saanut tunteisiin viittaavia vihjeitä, seisoo tanssilattialla ja pussailee kiihkeästi jotakuta tyttöä. Vittu vittu vittu… Pitäisköhän mun järjestää kohtaus? Tai sitten roudata se ulos, kun se vihdoin saa kielensä ulos muijan kurkusta, ja yrittää puhua sille. En kyllä edes tiedä, mitä voisin sanoa. Mun tunteet sitä kohtaan on pakko paljastaa kuitenkin, jotta se tajuaa, miksi mua nyt itkettää. Just nyt en kuitenkaan tiiä, mitä tehdä, seison vaan lamaantuneena paikallani. Miten tässä kävi näin? Jos asiat olisivat menneet, kuten suunnittelin, mä olisin tytön paikalla nyt.

Kaikki alkoi historian syventävältä kurssilta. Piti tehdä esitelmiä. No, mä tiesin, että poika muutaman pulpetin päässä on ihan mukava. Mä sitten kysyin sitä mun parikseni, koska tuskin tunsin muita kurssilaisia.

Se esitelmä sitten johti toisenkin esitelmän tekemiseen yhdessä. Huomasin jätkän olevan ihan kiva ja hups, ihastuin.

Meni joku kuukausi, ja kavereilla alkoi vanhojen tanssien treenit. Ne tuli sitten mulle treenien jälkeen sanomaan, että siellä on poikia ilman paria. Tämä yksi oli niiden joukossa, ja mä näin tilaisuuteni tulleen. Sain sen numeron, ja tekstasin sille. Yllätys, se piru vie suostu. Mä olin tietty ikionnellinen.

Itsenäisyyspäivän tanssiaiset koitti, ja se tanssi mun kanssa. Tunsin olevani maailman onnellisin tyttö. Samalla viikolla olikin mun ensimmäiset tanssiharkat. Oltiin ihan paskoja, mut meil oli hauskaa. Sitä ei haitannu, vaikka oon käytännössä raajarikko.

Aloin sitten miettiä, mitä tekisin edistääkseni asiaa. Kaverien kanssa keksittiin, että voisin tanssien varjolla tutustua siihen ja ehdottaa juttelemista. Se toteutuikin vasta joulun jälkeen, kun se itse muisti, että mä haluan puhua sen kanssa. Sovittiin, että meen niille.

Nyt päästään niihin hyvin hämmentäviin signaaleihin pojan suunnalta. Se halusi pitää mua lähellä sitä. Ei mua haitannu, sillä oon äärimmäisessä kosketuspulassa muutenkin. Aluks olin kyllä ihan WTF, mut rentouduin aika äkkii. Itse asias säikähdin, sillä mä pelkäsin, mitä sen kainalossa olemisesta seuraa. Sitten sain rehellisyyspuuskan, joka käytännössä pilas kaiken. Sanoin, etten tiiä, millon tuun olemaan valmis parisuhteeseen. Voi vittu mua ja suurta suutani.

Ja tässä sitä ollaan, vanhojen tanssien jatkoilla. Katselemassa, kun the man of my dreams nuolee toista tyttöä. Kaikki vaan sen takia, etten pitänyt suuta kiinni oikeassa paikassa. Mitäs muuta sanoinkaan sille? Ai niin, että oon huono poikien kanssa. No niin totta vie olen.
Alan miettiä, olisiko tilanne toisin, jos olisin tehnyt niin kuin ennenkin eli kertonut sille mun tunteista sitä kohtaan. Olisinko mä siinä tapauksessa tässä halvaantuneena sydän verta vuotavana?

Huomaan kyyneleiden alkavan valua. Hitto, kohta näytän ihan huoralta, kun meikit alkaa levitä. Suuntaan vessaan, ja törmään ihastukseeni matkalla. Se katsoo mua pitkään, ja mä tuijotan takaisin silmät sumeina.

”Ootko kunnossa?”, se kysyy. Ihan niin kun mä näyttäisin siltä, että kaikki on okei.
”No vittu en”, kivahdan nyyhkäisten samalla. Mun elämä on mennyt kymmenen minuutin sisällä pilalle.

Juoksen vessaan. Kuulen, että se huutaa mun perään. En takuuvarmasti mene takaisin. Se on valintansa tehnyt, ja se valinta en ollut mä.

Katon itseäni peilistä. Näytän hirveältä. Päätän pestä kaiken meikin pois, se on pilalla. Kuivatessani kasvojani olo on kuin sotaan lähtevällä Mulanilla. Tarkistan vielä naamataulun ennen kuin poistun vessasta. Näytänpäs kohtalokkaalta.

Nyt repäisen. En ole koskaan ollut humalassa, mutta koen, että tilanne vaatii sitä. Alan miettiä, paljonko alkoholia 50-kiloisen naisen kroppa kestää. En mä sentään kuolla halua. Vai haluanko? Kieltämättä houkutteleva ajatus, mutta hivenen lopullinen. Päätän jättää väliin. Täytyy vain olla tarkkana. Pyydän yhtä luokkakavereistani laittamaan mulle juotavaa. You only live once, okay?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Pahin mahdollinen skenaario 2017-03-27 14:49:01 T. Henrik Lahtonen
Arvosana 
 
3.5
Arvostellut: T. Henrik Lahtonen    March 27, 2017

Hieman utuinen, epätodellinen tunnelma jatkuu läpi tekstin tavalla, jota voi ihailla. Toinen arvostelija kutsui sitä päiväkirjamaiseksi, ja rakenteeltaan se onkin päiväkirjamainen. Tyylikeinojen käyttö kuitenkin nostaa sen kaunokirjalliseksi tuotokseksi hyvinkin onnistuneesti. Tarina piti otteessaan ja tunnelma oli erikoinen: siinä oli pettymystä, ihmetystä, pelkoa, järkytystä ja jopa nöyryytystä. Olisin mielelläni lukenut enemmän.

Kaunista kevättä!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Pahin mahdollinen skenaario 2017-01-31 18:52:45 OutoLintu
Arvosana 
 
3.0
OutoLintu Arvostellut: OutoLintu    January 31, 2017
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tykkäsin hahmon luonnollisuudesta ja sen tyylikkäästä asenteesta vaikka viimeisen kymmenen minuutin sisää kaikki oliki menny pilalle.

Jäin ehkä vähän ihmettelemään että missä vaiheessa niiden tiet oli eronnu jos ne oli yhessä tanssinu mutta jatkoilla ukko oli ehtiny jonkun toisen naikkosen syliin.

Mutta komppaan edellistä, mukavaa luettavaa^^

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Pahin mahdollinen skenaario 2017-01-26 19:52:46 Lorenzia
Arvosana 
 
2.5
Lorenzia Arvostellut: Lorenzia    January 26, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoitat hyvin ja perusasiat on kunnossa. Ei sattunut silmään kirjoitusvirheitä ja dialogin merkitseminen on selkeää.

Juonikin on ihan hyvä, mutta teksti on mielestäni toteutettu hieman päiväkirjamaisesti. Vaatisi tunteiden ja tapahtumien tarkempaa kuvailua, jotta vaikutelma päiväkirjamaisuudesta poistuisi.

Oikein mukava teksti joka tapauksessa :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS