Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Kuka sen kissan hännän nostaa
QR-Code dieser Seite

Kuka sen kissan hännän nostaa Hot

olen yrittänyt nostaa
häntääni

omin käsivoimin sitä
ylhäällä roikottanut

mutta palkinnoksi
olen saanut

ihmettelyä
ja kummia katseita

häntä on menettänyt
oman voimansa

ja minä olen kasvanut
kieroon hännän päästä
kiinni pidellessä

ei kai siis tarvitse ihmetellä
tuota palkintoakaan?

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kuka sen kissan hännän nostaa 2017-02-08 10:46:02 Arska
Arvosana 
 
N/A
Arska Arvostellut: Arska    February 08, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Runosi on rakennettu vanhaan sananlaskuun, jonka sisältämä sanoma kertoo itsensä korostamisesta, ja siitä, kuinka ympäristö suhtautuu siihen.

Olet onnistunut laatimaan runosi säkeisiin tuon sanoman, ja kirjoittamaan noiden rivien väliin sen sanoman tarkoittaman viisauden. Jos hieman mukailen sananlaskuja minäkin, niin ehkä saan sisällytettyä jotain samaa tiivistettynä: Joka itsensä korottaa, se katajaan kapsahtaa.

En lähde tekemään arviointia runosi suhteen, koska olet saanut arvion, jota hämmästelet. En toki pelkää ilmaista omaa arvostustani, mutta aiheuttaisin ehkä ristiriiaa, enkä moista halua. Tuosta "lentokykysi" mielipiteestä mieleeni tulee ajatus, ettei hän kirjoita omalla äidinkielellään, ja siksi ilmaisukieli saattaa vaikuttaa epätarkalta. Siinä tapauksessa rivienvälien lukeminenkin voi osoittautua haasteellisksi.
Mikä siis minut saa arvelemaan tätä, on kommenttiin liittyvät yksityiskohdat, jotka vaikuttavat sananlaskumaisilta, mutta ovat ainakin minulle vieraita.

Kiitos runostasi

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Kuka sen kissan hännän nostaa 2017-02-07 13:27:38 lentokykysi
Arvosana 
 
2.0
lentokykysi Arvostellut: lentokykysi    February 07, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Nyt pitää sanoa että otan kengät jalassa tullessani kynnyksen yli runohuoneeseen. On pelottavaa arvostella toista ja sanoa mielipiteensä. Näin kuitenkin on. Uskoisin että sinä et välitä niin paljon, yhden lukijanaan mielipiteestä. Moi olet täysin väärässä. Tämä on sinun ajatuksesi. Minä kirjoitin.
En mä asun totuuksia tämä on mielipiteeni. Huonoa se on vähän laiska ja vähäantava. Onhan siinä sinun äänesi sinun silmäsi jotka ovat nähneet ja kokeneet runosi. En tiedä kuinka väkevänä sinä tunsit runoa tehdessäsi, luodessasi. Miksi näin helistän kulkusia?
Voi pistää äitini piikkiin, joka oli sitä mieltä, että kauniisti pitää puhua ja elää fiksusti, musta on tullut anteeksipyytävä mutta kuitenkin, jotakin kiertotietä, vähän kaarrellen olen elämässä mukana. Summa pidän runoistasi

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS