Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Runo yksinäisyydestä
QR-Code dieser Seite

Runo yksinäisyydestä Hot

Istun yksin puiston penkillä ja katson kun muut pojat ja tytöt rakastaa toisiaan. Sydämmeni särkyy kun näen suudelman ja sen onnellisuuden. Joudun yksin taistelemaan julmaa maailmaa ja kohtaloa vastaan. Ilman sua olisin ilmapallo joka karkaa taivaan tuuliin. Olen vain yksinäinen sielu eikä kukaan halua sulkea syliini tai edes rakastaa. Kävelen yksin vesisateessa ja häpeän surkeaa kohtaloani. Häpeän omatuntoni kyyneleitä. Olisin onnellinen jos saisin rakastaa. Kyyneleeni on sadetta. Tarvitsen sua, olet auringonsäteeni viimeinen.

Ylläpidon palaute

 
Runo yksinäisyydestä 2014-06-24 08:31:51 Alapo80
Arvosana 
 
3.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    June 24, 2014
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moi Antsa!

Runosi on hyvin tarinamainen. Monesti runot kirjoitetaan hyvin lyhyin rivein, mutta en toisaalta ole mikään asiantuntija :)

Kova ikävä ja kaipaus paistaa runossa, ja sitä varmasti haitkin!

Sellainen juttu, kun ensin puhut kaipauksesta rakastaa, ja sitten mainitset sut, niin jäin miettimään että eikö yksipuoleisesti voi rakastaa? Eli henkilö mielestäni kaipaa jotain fyysistä, eikä niinkään rakkautta, jota hänellä ehkä jo onkin.

Kiitos runosta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Runo yksinäisyydestä 2017-02-19 20:00:14 T.Johan
Arvosana 
 
2.0
T.Johan Arvostellut: T.Johan    February 19, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ei niinkään runollinen, mutta vahva omassa tunteessaan se on. Viesti on selkeä ja siitä välittyy yksinäisyys. Tiivistäminen kannattaa aina. Miten sanoa jokin asia ytimekkäästi ja tuoreesti - se on kaikkien haaste.
Hämäävää on tuo alun preesens, istun ja katselen. Sitten yhtäkkiä tulee yllättäen "sinä". Ex-tyttö/poikaystävä? Haaveiden tyttö/poikaystävä? Ja miksi oliSIN ilmapallo? Se viittaa siihen että "sinä" jo on lähellä. Jos ketään ei ole lähellä, se olisi: ilman sua olen ilmapallo. Näin ymmärrän.

On erittäin hienoa etä kirjoitat. Älä lopeta. Tässä on kauniita tunnelmaan sopivia kielikuvia eikä mitään piilotella. Rehellisyys on läsnä. Kiitos runosta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS