Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Sormus Hot
 
Sormus 2021-05-08 05:40:51 lukeva33
Arvosana 
 
4.0
lukeva33 Arvostellut: lukeva33    May 08, 2021
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

No on taas ihan viihdyttävä tarina nähnyt päivänvalon. Kun alkuun pääsi, niin hujauksessa luki loppuun. Tällainen taru vois olla tosiaan olemassa, vai perustuuko tää vain omaan mielikuvitukseen?. Yksi ainoa asia jäi ihan hiukan vaivaamaan, että onko tontut, peikot, maahiset ja haltiat siis yksi kansa? Mun mielestä olisi voinut monikossa laittaa että siellä eli monia lapinkansoja vaikka...No aika pieni tyylirikko ja ehkä vain minun mielessä. Hyvä tarina ja hyvin kuvailtuja maisemia ja kalastusta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
May 12, 2021
Report this comment
Kiitos palautteestasi lukeva 33.

Mukavaa, että pidit tarinasta. Tämä on myös omia suosikkejani näissä kirjoitelmissani. Tuo huomiosi siitä, ovatko tontut, maahiset ja nämä muut hahmot samaa kansaa? En tuota edes osannut pohtia ennen kommenttiasi. Voisivatko ne olla? Kai siinä, missä monet ihmisten kansat muodostuvat eri rotujen edustajista, niin miksi ei? Mutta todellakaan en edes osannut tuota kirjoittaessani huomioida.

Toisaalta olisi voinut luoda tuon monien kansojen vaihtoehdon, ja jos olisin osannut nähdä asian kannaltasi, ehkä olisin päätynhyt juuri tuohon vaihtoehtoon. Hyvinkin todennäköisesti näin.

Ja vielä: kyllä tämä aihe on puhtaasti omaa mielikuvatuotetta. Mitään aiempaa yhtymäkohtaa, jonka kautta aiheeseen olisin päätynyt, en osaa löytää.

Mukava kuulla satumaisen tarinan viihdyttäneen lukijaa.

Kiitos.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS