Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Sormus Hot
 
Sormus 2021-05-11 16:52:57 Oriodion
Arvosana 
 
4.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    May 11, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kiva tarina! Paljon aineksia oli joita tunnistin muistakin tarinoistasi, kuten leppoisaa kalastelua ja puhua pälpättävä tarinankertoja. Mutta hyvin osaat yhdistellä näitä elementtejä omiksi tarinoikseen.

Suosikkini tässä oli tuo satu tonttutytöstä ja peikkokuninkaasta. Ihan yksinäänkin olisi hyvä satu. Siinä tosin haltia taisi olla jonkun kerran myös haltijana, mutta pikkujuttuhan tuo on.

Lukiessani mieleni vaihteli sen välillä että onko 3,5 vai 4 tähden tarina, mutta tontuilta tullut kortti oli niin kiva lopetus että se pyöristi tämän ylös 4 tähteen. :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Arska
May 12, 2021
Report this comment
Kiitos kommentista ja arviosta Oriodion.

Tämä "Sormus" on vanhoja kirjoituksiani, ja virheitä varmnasti löytyy kirjoitusasussa ja sanallisessa ilmaisussa. Kävin minä tätä lävitse ennen esiinlaittoa, mutta kaikkea ei oma silmä huomaa. Mutta toisaalta voinko painaa tuon haltiamokan tontun piikkiin. Jos haltia muuttuu välillä haltijaksi tontun repliikissä, niin sehän saattaa luiskahtaa puhujalta väärin.
No, ei sentään. Virheitä minulle tulee, enkä niistä isommin pulttia ota. Toki kirjoittamiseni yksi peruste on oppia luomaan puhtaampaa tekstiä. Tämä sormus on tosiaan jostakin reilun kymmenen vuoden takaa, ja näyttää pitävän myös pilkutusmokia jonkin verran sisällään.

Jotakin luettavaa haluan itsekin tänne laitella, ja koska nykyisin en ole ehtinyt juurikaan isommin paneutua tähän harrastukseeni, niin näitä vanhoja kaivelen, vaikka sanotaankin: " sitä tikulla silmään, joka vanhoja kaivelee."

Monesti tämä foorumi käy kesäisin vajaalla, joten jotain täytettä sivuille on mielestyäni hyvä saada.

Kiitokset jälleen.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS