Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Jatkonovelli Huojuvan talon siimeksessä 2016-06-12 00:18:38 Alapo80
Arvosana 
 
2.5
Alapo80 Arvostellut: Alapo80    June 12, 2016
#1 Arvostelija  -   Kaikki arvostelut

Moikka kaiknlaistaTarinaa!

Tämä taitaa olla enemmänkin blogisi mainos. En ole yleensä näihin palautetta laittanut, mutta jotain keräsin.

Tämä lienee takakansi - tyylinen ratkaisu? Siihen tämä on aika pitkä, ja nuo sanoo jutut kannattaa jättää pois. Tiivistelmässä ei kerrota piilopirteistä, ei kerrota, että lapin äijät luulivat talossa olevan pahantekijöitä tai kuvailla liian tarkkaan mitä Elina tulee oppimaan.
Ainoastaan jotain pääkohtia. Elina on petetty nainen, joka ostaa talon pohjoisesta ja jättää vanhan elämän taakseen. Lisäksi vähän talon outoudesta, vähän jänkhään äijistä ja pieni cliffhanger siitä, miten kaikki saattaisikaan päättyä.

Pilkuista. Mieti tarkkaan milloin käytät pilkkua voimakeinona. Mielestäni tuossa "...edullisesti vanha talo, pohjoisesta." Se on tarpeeton, sillä lause toimii jouhevammin ilman.
Taas "...pois ja mikäli toimittajan työ onnistuu,..." Niin tuossa ennen ja - sanaa täytyy olla pilkku, sillä se erottaa sivulauseen virkkeen keskeltä.
Yllä olevaan liittyen tuo takaoven kautta astelu olisi mielestäni sujuvampi ihan siten, että Huojuvaan taloon astelee takaovesta kaksi lapin miestä. Selkeä, eikä turhaa kaunistelua.

Voin nyt suoraan sanoa, että tämä vaikuttaa mielenkiintoiselta idealta, mutta aika ei anna myöden surffailla blogeissa.

Toivottavasti saat lukijoita sinne!

Kiitos!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
kaikenlaistaTarinaa
June 12, 2016
Report this comment
Hei,

Kiitos ylläpidolle ja toivottavasti käyt lukemassakin tekstiä, vaikka itse novelli suunnattu ehkä enemmän naisväelle :) (tosin koska nettiin laitettu niin ei ole niin viimeisteltyä kuin esim romaanikäsikirjoitukset, jotka muutamassa kilpailussa, toivottakaa onnea, jos jokin niistä tärppäisi nii npitkäaikainen haave toteutuisi)

Kyseessä on pidempi tiivistelmä, jolla houkuttelen lukijoita tutustumaan tekstiini. Eli tarkoitus ei ollut laittaa mitään lyhyttä "takakannen tekstiä", vaan juurikin sen verran, että kiinnostus herää, ja se onkin onnistunut. Lukijoita ollut jo Menaiset blogissa kiitettävästi :). Tännekin tarkoitus laitella lyhytnovelleja, mutta aika on rajallista kuten itsekin totesit, ja monta rautaa tulessa. Joten helpompi laittaa yhteen paikkaan tekstit jonne linkki. Ihanaa kesää!

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS